Ljubiteljice Chanel kozmetike u Hrvatskoj, napokon su dočekale i taj dan. Uz veliku je pompu u Zagrebu otvoren Chanel make-up studio, u parfumeriji Limoni, na uglu Mesničke i Ilice, uz sam ulaz u Dežmanov prolaz

chanel make up studio, zagreb

Chanelova make-up oaza bit će otvorena do 15. studenog 2011., a u njoj ćete (u prekrasnom prostoru osmišljenom u Chanleovom Umjetničkom odjelu), naći Chanelove beauty poslastice.

No, osim toga, moći ćete dobiti savjete stručnih vizažista koji su završili obuku u Chanelu - ekipa od pet vizažista posvetit će se svakoj od vas, u vašoj personaliziranoj potrazi za idealnim teksturama i bojama make-upa. U novom prostoru bit će dostupna uobičajena Chanelova paleta, ali i najnovije Chanelove kreacije šminke Petera Philipsa (između kojih i kolekcija make-upa za ljeto 2011, Les Fleurs d'été de Chanel). Chanel svojim hrvatskim klijenticama želi ponuditi njima prilagođene doživljaje poput toga da budu dio jednog povlaštenog trenutka, dobiju  personalizirane savjete stručnjaka za šminkanje i nauče kako oplemeniti svoju ljepotu.

Osim svega ovoga, kroz iduće mjesece čekaju vas i tematska događanja:

- Lip & Nail Bar od 29. lipnja do 30. kolovoza

- Eyes Bar od 30. kolovoza do 4. listopada

- Cheek & Powder Bar od 4. listopada do 15. studenog

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.