Kreativni direktor kuće Dior Peter Phillips i ove je sezone kreirao pravu make up čaroliju, posvetivši je koketnoj, odvažnoj i zavodljivoj ženi

 dior jesen zima 2018

Spajajući seksepil s dozom humora i odajući hommage reklamnoj kampanji velikog Christiana Diora, koji je odijevao žene u anđeosku ružičastu, ali i odvažnu narančastu, kreativni direktor kuće Dior Peter Phillips kolekciju za jesen i zimu 2018. nazvao je Dior en Diable! Phillipsova muza je koketna i zavodljiva žena vragolastog duha koja se ne boji biti drugačija, a to će postići upravo korištenjem izazovnih narančastih tonova i nijansi lave.

dior jesen zima 2018

Ove sezone naglasak je na ubojitom pogledu. Dior 5 Couleurs paleta za oči očarava jakim pigmentima, metalik sjajem, šljokicama, mat nijansama i njome možete postići sve što želite, od smokey eyesa do glam-rocka

dior jesen zima 2018

Rumenila posljednjih godina ne izlaze iz mode, a Phillips se, inspiriran legendarnim Dirovom ružem, pobrinuo da obrazi ove jeseni budu prekriveni čistom i odvažnom ženstvenošću.

dior jesen zima 2018

Neka bude sjaj, i to u čak šest neodoljivih nijansi. Diorskin Nude Luminizer obogaćen je pigmentima koji posvjetljavaju lice i ističu ono najljepše na njemu.

dior jesen zima 2018

Taj zavodljivi predmet žutnje, Diorov ruž dolazi u šest nijansi od one boje kože do snažne crvene i boje patlidžana. Tu su i dvije vragolaste nijanse tekućeg ruža, narančasta i crvena, nazvane prigodno Copper Lava i Red Lava.

dior jesen zima 2018 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.