Spajajući umjetnost i znanost te crpeći inspiraciju iz kulture, mode i japanskog dizajna, poznati brend kreirao je liniju koja će oduševiti sve zaljubljenice u dekorativnu kozmetiku 

shiseido make up

Svaka istinska zaljubljenica u make up priznat će vam koliko joj je, uz kvalitetu, važna prepoznatljivost brenda i profinjen, luksuzan dizajn. I tu je Mao Komai, glavni dizajnerski arhitekt u Shiseidu, odradio vrhunski posao spajajući ljepotu i luksuz avangardnom tehnologijom u prepoznatljive i prekrasne oblike. Kao inspiracija poslužila mu je, kako kaže, japanska fukusa, koja se koristi za čišćenje alata u tradicionalnoj ceremoniji pripremanja čaja.

shiseido make up

Nova linija make upa sastavljena je od nekoliko višenamjenskih proizvoda s više učinaka. Dews je nova kategorija, koja stvara svjetlost i transformira je na površini kože. Reformulirana tekstura gelova je s jedne strane snažna, intenzivna i dugotrajna boja, a s druge osjećaj nevjerojatne lakoće. Puderi su prilagodljivi, lako se miješaju s ostalim teksturama i nježno prilagođavaju koži, a tinte redefiniraju antičku umjetnost japanske kaligrafije, pajanjem preciznosti grafike i ekstremnog intenziteta.

 

shiseido make up

Shiseido je usvojio jedinstven globalni pristup i odabirom skupine umjetnika kao zaštitnih lica. Poznata make up artistica Kara Yoshimoto-Bua predstavlja dews, međunarodna multimedijalna umjetnica Yi Zhou utjelovljuje gelove, plesačica i glumica Sonoya Mizuno lice je pudera, a kantautorica i pjevačica Banks predstavlja tinte.

shiseido make up

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.