One su nježne prema vlasima, efektne i ženstvene. Zahvaljujući njima možemo tijekom dana više puta mijenjati styling iz repa u spuštenu kosu i obrnuto bez tragova gumice na kosi. Ove sezone zaljubili smo se u svilene marame!  

frida masne za kosu

Svila je nježna, otmjena, asocira na luksuz... Ali tu priči o ovom prekrasnom prirodnome materijalu nije kraj. Ona pruža brojne blagodati kosi. Da, dobro ste pročitali! Nježna vlakna dudova svilca, koja čine glatku površinu, smanjuju trenje i tako pogoduju kosi zbog čega ne dolazi do oštećenja.

frida masne za kosu

Budite sigurni da nakon što zavežete kosu svilenom gumicom na frizuri neće biti neželjenih crta i lomova vlasi. Imajući na umu sve te prednosti, Frida Hair Salon je lansirao svilene mašne za kosu u šarenim proljetno-ljetnim bojama različitih uzoraka koje se mogu nositi na više načina – kao visoki rep, pletenica, punđa ili vrpca za kosu. Svilene mašne savršen su modni dodatak za žene koje nemaju puno vremena za svakodnevno stiliziranje kose, a opet žele uvijek biti sređene i drugačije.

frida masne za kosu

"Frida mašne lansirali smo točno prije godinu dana. Kako nas je oduševila reakcija klijentica, nastavili smo kroz godišnja doba mijenjati uzorke i materijale te tako nadopunjavati kolekciju. Ovog proljeća odlučili smo prepoznatljivim Frida mašnama dati još elegantniji izgled te smo napravili kolekciju od svile. Svila je trenutno hit proizvod koji, zahvaljujući svojim benefitima, nije samo modni dodatak, već i beauty proizvod", izjavila je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

frida masne za kosu

Među prvima Frida svilene maše isprobala je glumica Martina Stjepanović i oduševila se njihovom funkcionalnošću, bojama i nježnom teksturom. Frida mašne izrađene od svile i drugih materijala dostupne su u dvije veličine: S veličina namijenjena je isključivo za podignute frizure, dok se M veličina može vezati i oko glave kao traka za kosu.

frida masne za kosu

Frida mašne su hrvatski brand, pakirane u ekološki prihvatljive reciklirane vrećice i mogu se kupiti u Frida Hair Salonu na Iblerovu trgu 5 u Zagrebu ili naručiti putem Instagram profila.

frida masne za kosu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.