LENS CENTAR u Zagrebu već je sinonim za efikasno i djelotvorno gubljenje centimetara i celulita u nekoliko dolazaka, a sada vam predstavljamo tretman lica, vrata i dekoltea koji će vas oduševiti. SPM tretman je prirodan, bezbolan i nije kirurški, a rezultat je pomlađena i sjajna koža 

lens spm tretman

Naše lice stalno je izloženo pogledima, ono je prva informacija koju odašiljemo  drugim ljudima o sebi, svojim životnim navikama, pa i o tome koliko pažnje posvećujemo njezi kože. Uz dovoljno sna, kvalitetnu beauty rutinu i uravnoteženu prehranu, itekako je važno pronaći neinvazivne tretmane koji pomažu koži da zablista. SPM tretman jedan je od onih koje ćete obožavati jer je ugodan i opuštajući i, osim što ćete u tih malo više od sat vremena dobiti predivnu, zaglađenu, sjajnu i zdravu kožu lica, vrata i dekoltea, iskusit ćete blagodati psihičkog i fizičkog opuštanja jer je tretman iznimno ugodan.

lens spm tretman

Tretman započinje skidanjem šminke i čišćenjem nečistoća s lica, zatim se nanosi Soft peeling, koji se stavlja jednom u 28 dana, te Revival enzimski peeling i pročišćujuća maska koji će revitalizirati kožu, oživjeti je i vratiti joj sjaj. Nakon toga se radi tretman različitim usisnim aplikatorima. Otvaraju se limfni čvorovi, drenira se višak vode i toksina i na kraju se "lifta" cijelo lice, vrat i dekolte kako bi nestale sitne bore i nepravilnosti, a ublažile se velike i duboke bore. Na kraju se nanosi posebna maska od algi, a potom serumi i kreme ovisno o stanju i potrebama kože. 

lens spm tretman

"SPM je tretman u kojem odmah vidite rezultat i sve klijentice su oduševljene, a kada nakon dva-tri dana vide da je efekt još bolji, sve ga žele ponoviti. U tretmanu koristimo vrhunski medicinsko-kozmetički brend High Care od Weyergansa koji se, u kombinaciji sa SPM-om, pokazao kao pun pogodak. Inače, tretman se može raditi tijekom cijele godine, neovisno o sunčevim zrakama, a proizvode koji se koriste tijekom tretmana i kao nastavak njege kod kuće možete kupiti u LENS centru po vrlo prihvatljivim cijenama jer im je cilj omogućiti svakoj ženi da bude njegovana i lijepa svaki dan”, kažu u LENS centru, dodajući kako žene koje se redovito tretiraju tijekom cijele godine dolaze na tretman prije bitnih događaja na kojima žele posebno zablistati. Također, ovaj tretman uglavnom kombiniraju s limfnom drenažom za tijelo tako da nakon sat vremena izlaze lakše, zadovoljnije i bez bora. 

Lens centar je jedan od high care centara u Europi, ponosan na svoje uspjehe. Za sve informacije i konzultacije možete zvati na mob: 095/9064 109 ili posjetiti LENS Centar na Facebooku i Instagramu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.