Smokey eyes je godinama izuzetno popularan način šminkanja pa je tako i jedan od vodećih trendova za ovu jesen. Ovom tehnikom možemo kreirati dramatičan i zavodnički izgled, ali i onaj elegantan i misteriozan, ovisi koje boje ćemo koristiti i kojim intenzitetom ih nanijeti

Irena Herceg
Irena Herceg

Beauty Tips & Tricks

Ove ćete jeseni biti u trendu ako se odvažite nositi intenzivan smokey eyes u smeđim nijansama i, naravno, onaj klasični crni. Za ultra moderan tamni smokey eyes trebat će vam crna olovka i tamno sjenilo u dvije do tri nijanse te jedno sasvim svijetlo sjenilo, više kao highlighter koji ćete nanijeti ispod obrva. Kod šminkanja je jako važno da rubove, odnosno prijelaze sjenila, lagano omekšate kistom ili kozmetičkim štapićem kako biste dobili onaj pravi smokey efekt. Pravilo je da smokey eyes efekt na očima zahtjeva vrlo malo rumenila i to u nježno ružičastoj ili breskva boji. Također je pravilo da usne budu neutralno našminkane.

Želite li da vaše smokey eyes našminkane oči dobiju onaj pravi dramatičan izgled, intenzivno naglasite trepavice! Maskara je make up proizvod koji žene najviše vole, sve mi želimo izražajnije oči te gušće i dulje trepavice, čak i one žene koje se minimalno šminkaju, često koriste maskaru. Znamo da su oči ogledalo duše, a svoju unutrašnju ljepotu možete naglasiti laganim dodirom dobre maskare te, poput Avona, pokazati da jeste VIŠE OD LJEPOTE!

zrinka kučinić za avon

Preporučam novu Avonovu Big&False Lash Volume maskaru jer i sama sam se uvjerila koliko je dobra. Ovu maskaru slobodno možete nanijeti u više slojeva, ona neće slijepiti vaše trepavice i svakim nanosom zapravo će biti sve jače naglašene. Ovom maskarom stvarno možete postići nevjerojatan volumen, kao da ste stavili umjetne trepavice!

zrinka kučinić za avon

Pozivam vas da se prijavite i na individualne radionice u HI! Irena Herceg makeup studio na kojima vas mogu korak po korak upoznati s proizvodima baš za vas i naučiti vas kako ih korisiti na način da baš vi i Vaša unutrašnja ljepota dođe do izražaja.

avon big and false lash volume maskara

U ovom video tutorijalu koji sam pripremila u suradnji s Avonom, a na prekrasnoj Miss Turizma Hrvatske 2015. Zrinki Kučinić, pogledajte kako savršeno našminkati oči smokey eyes tehnikom i na koji način možete postići efekt umjetnih trepavica koristeći Avon Big&False Lash Volume maskaru:

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.