Kreator velikog ljetnog mirisnog hita Attraction Rush jedan je od poznatijih kreativaca u svijetu mirisnog dizajna: Jerry Calazzo. Praktičan i kreativan stav prema parfemima kod Jerryja dolazi iz godina iskustva: kao kemičar, laborant i manager, prošao je sve nivoe u parfemskoj industriji

avon attraction rush

Jerry se pronašao u stvaranju novih nota radeći kao kreativan direktor u nekim od vrhunskih svjetskih mirisnih kuća. Slobodno vrijeme provodi vježbajući jer, kako kaže, održavati tijelo važno je za duh i kreativnost, i putujući po cijelom svijetu. Osobito mu se sviđa latinska kultura. Živi u New Yersey-u sa ženom i dvoje djece. Ove godine Jerry potpisuje prekrasan novi Avonov miris koji osvaja žene diljem svijeta.

Što vas inspirira u kreiranju?
- Obožavam vrijeme provedeno s obitelji i putovanja. I najljepše je kad spojim to dvoje i kada zajedno otkrivamo svijet. Ta iskustva i emocije često pomognu i potaknu moj kreativan proces u trenucima osmišljavanja parfema.

Po čemu je krairanje za Avon bilo posebno?
- Uvijek bi me oduševilo koliko Avon pozna svoje kupce i zna objasniti što žele, pa je i process kreativnosti lakši za započeti. Posebno poštujem način na koji Avon osnažuje žene.

avon attraction rush

Što vas je inspiriralo prilikom kreiranja Attraction Rush mirisa?
- Onaj trenutak kad se vaše oči sretnu, kad osjetiš navalu krvi u srce i jednostavno znaš da on ne može maknuti oka s tebe… htio sam uhvatiti baš taj trenutak. Taj “rush”, to ubrzanje. Stvarno sam uživao u kreiranju: za ženski sam miris odmah dobio ideju spojiti čokoladu i ružu – kad su me brifirali za ovaj project, osjetio sam kao da se oblaci miču i sunce je upravo zasjalo na mene.

Zašto vam je baš toliko poseban?
- Iznimno sam ponosan na ovu kreaciju jer ga osjećam kao sexy, magnetno privlačan miris koji se izdvaja iz mnoštva svojom sigurnom elegancijom. Ovaj miris ženu ne čini atraktivnom – ona to već jest, i to vjerojatno više nego je i sama svjesna! Toliko osvježavajuća cvjetnost i ženstvenost kombinirana s dubokim senzualnim notama koja rezultira luksuznom, ali idealnom dozom privlačnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.