Ljeto se bliži svom kraju i tek sada primjećujemo posljedice koje je bezbrižno opuštanje na moru ostavilo na našoj kosi. Svatko od nas je podložan negativnim utjecajima sunca na kosu, a tijekom ljetnih mjeseci kosa je izložena više nego uobičajeno

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

Upravo iz tog razloga svojoj kosi nakon izlaganja suncu i moru moramo posvetiti posebnu pozornost kako bismo joj vratili hidrataciju. Ovisno o tome koliko je kosa bila izložena, morat ćemo primijeniti i drugačije metode da je obnovimo.

Ako tijekom ljetnih mjeseci nismo štitili svoju kosu može se dogoditi da naša kosa bude u „šok stanju“. U tom slučaju vam svakako preporučamo intenzivan tretman koji će imati trenutno vidljive rezultate. Isprobajte Fiberceutic tretman poznat i kao „botoks za kosu“ koji će popuniti vlakna vaše kose.  Usluga se sastoji od nanošenja dva različita proizvoda čije zajedničko djelovanje pomaže u postizanju dubokog obnavljajućeg učinka na vlakna kose.  Od velike važnosti je i toniranje kose jer kosa osim što gubi svoja kozmetička svojstva  također gubi i pigmente. Usluga se radi s Dia Lightom za zaglađujući efekt i ekstra sjaj,meku kosu i dugotrajne rezultate na već obojanoj i senzibiliziranoj kosi.

U slučaju da ste kosu ipak štitili, ali je došlo do oštećenja, odnosno učinka „slamnate kose“ isprobajte jedan od proizvoda iz linije Absolut Repair Cellular. ABSOLUT REPAIR CELLULAR proizvodi, obogaćeni formulom mliječne kiseline, čiste oštećenu kosu čineći je snažnom, podatnom i sjajnom kao da je transformirana. Izaberite između ABSOLUT REPAIR CELLULAR šampona, maske, njege, spreja ili intenzivnog salonskog tretmana POWERCELL REPAIR.

fiberceutic
     Tretman Fiberceutic - tzv. botoks za kosu

Ono što bismo preporučili apsolutno svakoj ženi, ne samo nakon ljeta, nego tijekom cijele godine, jest da svojoj kosi pruža potrebno hranjenje koje će je održati zdravom i sjajnom.  Za hranjenje kose idealan izbor su ulja za kosu. Prirodna ulja korištena su u ritualima ljepote kože i kose od davnina, a njihove su tajne prenošene od generacije do generacije. Jaka, čuvana, hidratizirana i sjajna kosa znak je ljepote, i time pravi „must“ za žene.

Ovisno o tipu kose svakako bismo vam preporučili jedno od novih Mythic Oil ulja.  

ulja za kosu mythic oil

Ako je vaša kosa tanka Mythic Oil mlijeko obogaćeno Royalactinom bogato antioksidantima, uljem pasiflore i vitaminom C, pružit će vašoj kosi duboko hranjenje i mekoću.

Za sve žene koje boje kosu, a znamo da je to velika većina među nama, naša preporuka je Mythic Oil ulje za sjaj obojene kose koje će svojim sastojcima, uljem lana i brusnice, vašoj kosi pružiti blistavost i sjaj te je ujedno i zaštiti od UV zraka.

Ako pak imate suhu i neukrotivu kosu isprobajte Mythic Oil ulje za neukrotivu kosu  s uljem argana i rižinih mekinja. Nakon upotrebe vaša kosa bit će nahranjena i zaglađena.

mythic oil maska i šampon
     Bez obzira koje ulje odaberete za kućnu upotrebu upotrijebite Mythic Oil hranjivi šampon i masku koji će vašoj oštećenoj kosi pružiti disciplinu i sjaj

Ulje za kosu postala su pravi hit, i svaka žena ih može upotrebljavati zajedno s ostalim proizvodima za njegu kose.  Isprobajte jedno od Mythic Oil ulja i sigurni smo da će postati vaš omiljeni proizvod. Ljeto će nam uskoro ostati samo u sjećanju, ali nemojte dopustiti da bude vidljivo i na vašoj kosi te se pobrinite kako bi svojoj kosi pružili svu njegu koja joj je potrebna. Dočekajte jesen spremne i njegovane kose!

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
loreal professionnel logo 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.