Batiste šamponi za suho pranje kose kao novi trend u uređivanju kose, tajno su oružje za njeno oživljavanje i u užurbanoj svakodnevnici brzinsko rješenje za dobar izgled koji zahtijeva puno pažnje. Revitaliziraju masnu i beživotnu kosu i u tren kosi daju osjećaj čistoće i punoću, te ju osvježavaju prekrasnim mirisima. Jednostavni i praktični za korištenje Batiste šamponi za suho pranje idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura

batiste xxl volume

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju Batiste XXL šampone za suho pranje kose, koji pružaju svježinu i volumeniziraju frizuru - su:

GORDANA MARTIć, RIJEKA

MARINA MIKULINJAK, MALI BUKOVEC

ANA KOVAčEVIć, ZAGREB

JASNA LIVADA, SLAVONSKI BROD

JELENA RADOVIC, TOPUSKO

Batiste XXL Volume apsolutni pobjednik u borbi protiv masne i tanke kose bez volumena. Batiste XXL Volume krasi čarobna formula s ekstra volumenizirajućom moći, osvježava kosu, uklanja masnoću te kosi daje izuzetnu punoću i XXL Volumen. Batiste XXL Volume idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

batiste xxl volume

Bujna raspuštena fantazija

Bujna kosa, s puno volumena najljepši je ukras lica. Batiste XXL Volume u samo par koraka otkriva kako doći do efektne i moderne frizure. Ležerna frizura by Batiste nosiva je u dnevnim i večernjim prigodama, a gotova u svega par minuta.

Primjena: Kosu podijelite na pramenove i svaki pramen oblikujte uređajem za oblikovanje kose. Lagano kovrčavi pramenovi trebaju ležerno padati s tjemena. Oblikovane uvinute pramenove natapirajte pomoću češlja s usko raspoređenim zupcima. Protresite bočicu Batiste XXL Volume šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu s udaljenosti oko 30 cm od korijena prema vrhovima. Promasirajte vlasište vrhovima prstiju i pročešljajte kosu te ju stilizirajte. Batiste XXL Volume vašoj frizuri dat će ekstra volumen i punoću.

Batiste proizvodi dostupni su u prodavaonicama DM-a i BIPA-e.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.