Za proljeće 2017. Peter Philips, kreativni direktor Dior make-upa, slavi čaroliju gradacije i pretapanja boja i nijansi. Ključ je u blagim prijelazima tonova koji licu daju potpuno novu dimenziju. Gradacija nijansi je intuitivan i precizan način šminkanja koji omogućuje kombinacije boja u tehnici "ton-na-ton". S dolaskom sunčanih dana, stižu i novi trendovi make-upa, s Diorom kao vječnim predvodnikom trendova. Nijanse koje prevladavaju su ljubičasta, ružičasta, crvena, koraljna, električno plava i nude...

dior spring 2017 colour gradation

Lip Shadow Rouge Gradient Duo prvi je ruž za usne na tržištu s decentnom gradacijom i pretapanjem nijansi. Pigmetni se pretapaju s nijansom usana i pružaju nježnu gradaciju boja. Usne uokvirite olovkom, zatim kao bazu stavite svjetlije tonove, a nakon toga nanesite intenzivnu boju u središte usana. Blendajte i dobit ćete fantastičan 3D blending efekt. Nijanse: pink, ljubičaste i crvene.

dior spring 2017 colour gradation

Colour Gradation Palette - prekrasna paleta sjenila za oči - dolazi u dvije verzije – Plava gradacija i Koraljna gradacija. Tekstura je glatka, satenska i ugodna. Boje se nježno pretaču jedna u drugu. Plava gradacija ide od nijanse plavog neba do intenzivne azurne, dok koraljna gradacija ide od prirodnog tona breskve do intenzivne brončane nijanse.

dior spring 2017 colour gradation

Diorblush Colour Gradation je inovativno rumenilo koje će vašim obrazima dati očaravajući dodir boje – dolazi u dvije verzije – Coral Twist i Pink Shift. Pink verzija ima gradaciju od nježnih tonova ružinih latica do električne pink, dok koraljna ide od nježne narančaste do dinamične koraljne.

Diorskin Nude Air Colour Gradation je tekući puder nevjerojatno lagane, inovativne i ugodne teksture. Njegov svileni dodir obavija vaše lice prekrasnim tonovima boje kože (u skladu s vašim pirodnim tonom), u dvije verzije – Radiant Nude i Rising Pink. Nude verzija dat će vam laganu zlaćano-bež blistavost, dok će pink verzija dati biserne tonove s blagim ružičastim prizvukom

dior spring 2017 colour gradation

dior spring 2017 colour gradation

dior spring 2017 colour gradation

Dior Addict Gradient ruž za usne donosi zavodljive nijanse breskve, koralja, ruže, pink i fuksije za prekrasan pretapajući efekt na usnama.

dior spring 2017 colour gradation

Dior Vernis lakovi za nokte posebno su prekrasno pigmentirani i donose intenzivne dinamične boje idealne za proljetne dane – učinak je perslat i glossy, uz tonove poput žarke ružičaste, plavo-zelene, žute i breskvaste.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.