Tajna savršenih obrva, njegovane kože lica i besprijekornog makeupa brojnih poznatih Hrvatica sad je nadohvat ruke svima u centru Zagreba! Novi MARRA studio otvorio je svoja vrata u Branimirovoj 41, unutar kompleksa Park Kneževa. I time je naša poznata makeup i brow artistica Marija Butković sa svojim timom postavila nove standarde kad je u pitanju studio za njegu i ljepotu kože, ali i edukacije

marra studio ljepote zagreb

U središtu Zagreba, unutar kompleksa Park Kneževa, više od stotinu gostiju prisustvovalo je svečanom otvorenju novog MARRA studija poduzetnice i makeup i brow artistice Marije Butković. Svečano otvorenje nisu propustila niti brojna poznata lica iz showbiza, kulture i poduzetništva. Pa su se tako u MARRA studiju našle Anica Kovač, Olja Vori, Kristina Krepela, Tesa Litvan, Đurđica Vorkapić, Dimitrije Popović i Borut Mihalić te brojni drugi, od poduzetnika do predstavnika medija. 

marra studio ljepote zagreb

Jedinstveno događanje, otvorenja nove oaze ljepote, bilo je osmišljeno do zadnjeg detalja, a posebnu pažnju i oduševljenje uzvanika izazvao je nastup harfistice Tajane Vukelić Peić. Na početku sve prisutne je u ime tima MARRA studija pozdravio suradnik za marketing Hrvoje Vukov, a onda je Marija Butković zahvalila svim prisutnima na podršci kroz tolike godine rada i predstavila koncept rada MARRA studija koji je jedinstveno mjesto za isticanje jedinstvene ljepote svakog pojedinca koji dođe. Branimirova 41 postala je tako obavezna adresa za sve one koji žele savršene obrve, njegovanu kožu lica i besprijekoran makeup poput poznatih s crvenog tepiha. Osim toga, MARRA studio unutar Parka Kneževa mjesto je posebnog altruizma jer tu djeluje i udruga MARRA Altrui koja pomaže svojim medicinskim pigmentacijama oboljelima od raka dojke.

marra studio ljepote zagreb

Poznata zagrebačka Branimirova ulica promijenila je svoju vizuru nedavno izgrađenim luksuznim VMD kompleksom pod imenom Park Kneževa, a otvorenjem MARRA studija postala je nezaobilazna adresa ljepote.

"Bio je ovo logičan slijed da osluškujući potrebe klijenata se preselimo bliže centru ali u mirno okruženje. Nama je užitak raditi, a klijentima dolaziti na tretmane", ističe Marija i nastavlja pobliže objašnjavati koncept novog prostora koji se prostire na 150 kvadrata uređenih do najsitnijeg detalja. Ne treba se čuditi detaljno isplaniranom prostoru jer Marija Butković je esteta zbog prirode svog posla, ali i privatno ljubiteljica umjetnosti i ljepote u različitim oblicima i formama. Tako je cijeli prostor uređen pod budnim okom cijenjenog arhitekta Borisa Ružića, a ideja im je zajedno bila stvoriti ugodan prostor kako za tim koji radi tako i za klijente koji dolaze na različite tretmane.

marra studio ljepote zagreb

Marija Butković sa svojim timom

Luksuz koji ne plaši već poziva na uživanje u svakoj provedenoj minuti, najbolji je opis ovog studija koji se u mnogočemu razlikuje od svega viđenog u Zagrebu, a upravo svojom ponudom, kvalitetom i estetikom prostora stoji uz bok studijima na adresama brojnih svjetskih metropola.

marra studio ljepote zagreb

Đurđica Vorkapić, Kristina Krepela, Marija Butković i Olja Vori

Topli sivi tonovi koji se isprepliću kroz različite teksture s igrom prirodnog svjetla i dakako nužne profesionalne makeup rasvjete stvaraju iznimno ugodnu atmosferu u kojoj se osjećate poput zvijezda s crvenog tepiha. Već na samom ulazu vidite velike staklene površine koje daju dovoljno prirodnog svjetla ali je i sve vrlo pomno isplanirano po pitanju intime. Uz pult tu je i mali ugodni prostor za ispijanje kave, prelistavanje tiskovina za inspiraciju, a onda se ispred vas otvara prostorija u kojoj makeup umjetnošću se naglašava jedinstvenost svakog tko dolazi u MARRA studio na šminkanje i(li) oblikovanje obrva. Hodnikom nastavljate u tri prostorije za skincare tretmane kako bi koža bila zdrava, a tu je i kutak za njegu ruku. S druge strane hodnika je još jedna prostorija u kojoj Marija Butković radi mikropigmentacije ne samo obrva nego i medicinske pigmentacije za korisnice MARRA Altrui udruge.

marra studio ljepote zagreb

Anica Kovač

MARRA studio na adresi Branimirova 41 uistinu postavlja nove standarde kad je u pitanju studio za njegu i ljepotu kože ali i edukacije jer upravo kod Marije Butković stvaraju se novi profesionalci za makeup i oblikovanje obrva. Novouređenim prostorom i proširenjem tima obogatila se ponuda ne samo MARRA studija nego i zagrebačke beauty scene. Uz ovako uređeni MARRA studio Zagrepčanke i Zagrepčani, beauty entuzijasti i zaljubljenici u makeup i skincare mogu reći da su dio svjetske scene.

marra salon zagreb

Marija Butković i Dimitrije Popović

marra salon zagreb

Marija Butković i Hrvoje Vukov

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.