Bob i ove sezone ostaje najpopularnija i najprivlačnija frizura koju žene naprosto obožavaju. Jednostavan je za održavanje, izgleda efektno i trendi te pristaje na apsoluto svaki stil odjeće i make-upa...

bob jesen 2018

Bob je frizura koja odlično pristaje i mlađim i starijim ženama, možete ga nositi u različitim varijantama i savršeno kombinirati uz svaki stil i šminku. Imate li dugu kosu i želite promjenu, a potpuno kratka kosa je za vas preveliki korak, bob frizura dobar je kompromis. Osim toga, varijante boba su nebrojene, a ono što je također dobro, može se stilirati na različite načine.

bob jesen 2018

Najpopularniji su - bob s ravnim šiškama ili šiškama na stranu, dugi bob koji doseže ključne kosti i ošišan je iza malo kraće te klasični kratki bob ošišan u visini brade. Sve ove verzije boba mogu se stilirati na različite načine pa će i to dati različite efekte frizuara. S ravnom zaglađenom bob frizurom, pažljivo speglanom, izgledat ćete vrlo elegantno i classy.

bob jesen 2018

bob jesen 2018

Bob u valovima (na četku), prirodno sušen s difuzorom ili zgužvan rukama dat će kosi razigranost i volumen, a kosa će vam se puno manje mastiti nego kada je ravna. Postepeno ošišan bob vašoj kosi daje volumen i podiže kosu od korijena te ga možete nositi s razdjeljkom na stranu ili po sredini glave. Ako imate tanku kosu svojoj bob frizuri svakako dodajte pramenove jer višebojni pramenovi pomazu tankoj i slaboj kosi da vizualno izgleda gušće. Za bob frizuru ne morate imati kvalitetnu i podatnu kosu jer jako je važno kako ste ošišani. Pravilno ošišan bob, usklađen s vašim oblikom lica i tipom kose, treba vrlo malo pomoći oko održavanja.

bob jesen 2018

Cijena frizure: 50 - 80 kn

bob jesen 2018

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.