Dreft je, kao zaštitnik boja i oblika odjeće, ženama iz Udruge Kamensko osigurao posao proizvodnje promotivnog materijala, crvenih šalova, kao simbola borbe, ustrajnosti i ljubavi prema poslu kojeg obavljaju - na poklon vas čekaju upravo 3 prekrasna crvena šala i 3 Drefta :)

dreft darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka jedan prekrasan crveni šal koji su izradile žene iz Udruge Kamensko te Dreft Delicates&Color za očuvanje boja i oblika odjeće prilikom pranja, su:

MARIJA PRKA, BJELOVAR

KRISTINA MIJETIć, SLAKOVCI

MARIJA KNEžEVIć BARAčEVIć, SLAVONSKI BROD

Posljednje dvije godine svjedoci smo borbe bivših radnica tvornice Kamensko za osnovna ljudska prava, pravo na plaćeni rad i vlastito dostojanstvo. Grupa tih iznimnih žena svojom ustrajnošću i radom osnovala je Udrugu Kamensko, osigurala posao za dio radnica i kreće se novim i boljim danima u susret. Podržavajući modnu scenu dugi niz godina te pokušavajući vratiti prvobitni oblik hrvatske modne industrije kroz nekoliko odvojenih projekata Dreft je prepoznao časnu borbu bivših radnica Kamenskog i njihov neupitni ljudski uspjeh te im je povjerio posao proizvodnje promotivnog materijala. 

Dreft godinama podupire i prati hrvatsku modnu scenu. Glavni je sponzor jednog od najvećih modnih događaja u Hrvatskoj, Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ), utemeljitelj natječaja Dreft Next Generation u kojem podupire i pomaže mladim, talentiranim i obrazovanim ljudima u pripremi i izlaganju njihove prve kolekcije, a u povodu nadolazećeg Dreft Fashion Week-a Zagreb, predstavio je suradnju s radnicama bivše tvornice Kamensko, ujedinjenih u Udrugu Kamensko. Radnice Udruge Kamensko proizvele su i dizajnirale crvene šalove koje sada i vi imate priliku osvojiti.

Modno događanje poput Dreft Fashion Weeka Zagreb jedinstveno je mjesto na kojem se mogu vidjeti najnovije kreacije domaćih i stranih modnih dizajnera te vrhunski komadi dizajnerske odjeće često skrojeni od osjetljivih i delikatnih materijala koji traže posebnu njegu. Dreft, tekući deterdžent za osjetljivo rublje, osmišljen je za stopostotno očuvanje oblika i boja te formuliran u skladu s potrebama osjetljivog rublja. Dostupan je u tri varijante u pakovanjima od 1L, 1.5L i 3L koje pružaju nježno pranje.

dreft darivanje

Dreft Delicates & Colors: Sadrži formulu Fiberflex, koja pomaže zaštititi odjeću i rublje od osjetljivih materijala i tako spriječiti gubljenje oblika i boje.

Dreft Black: Posebno je oblikovan za osjetljivo crno rublje i odjeću te pomaže zaštititi njihov oblik i boju.

Dreft Baby&Sensitive: Dermatološki testiran. Tijekom testiranja nije izazvao iritaciju ni kod beba, ni kod ljudi s osjetljivom kožom.

Sve varijante deterdženta Dreft mogu se koristiti i za strojno i za ručno pranje te se mogu kupiti u svim boljim trgovačkim lancima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od: Dreft 1L – 19.90 HRK , Dreft 1.5L – 24.90 HRK i Dreft 3 L – 29.90 HRK. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.