Dolazi nam proljeće, a s njime i novi trendovi u make up-u. Apsolutna novost i hit ovoga proljeća su plavkaste, zelenkaste i tirkizne boje na kapcima. Možda vam zvuči nevjerojatno, ali tirkizna boja na kapcima pristaje svima te ističe sve boje očiju - plave, zelene i smeđe. Lagano preplanulom licu obasjanom prvim sunčevim zrakama, tirkiz na očima dat će posebnu vedrinu i sjaj

Irena Herceg
Irena Herceg

Beauty Tips & Tricks

Definitivno ćete biti u trendu odlučite li se nositi ove boje sjenila, olovaka za oči ili eye linera. Na revijama npr. Diane Von Furstenberg i Elie Saab za toplu sezonu, upravo su oči istaknute tirkiznim nijansama bile najveći beauty hit. Ako ste za laganiju varijantu, odaberite nježno pigmentiranu tirkiznu olovku te je nanesite na gornji kapak uz trepavice duž cijelog oka. Svidi li vam se kako vam stoji, probajte njome zaokružiti cijelo oko.

Druga laganija opcija su nježno pigmentirana tirkizna sjenila, nanesite ih na kapak poput smokey eyes efekta te ih dobro „izblendajte". Tirkizno sjenilo možete nanijeti samo na gornji kapak ili možete zaokružiti cijelo oko. Uz ovakvo sjenilo savršeno pristaje crna olovka na gornji kapak, a slobodno i zaokružite cijelo oko za dramatičniji izgled.

Odlučite li se ovog proljeća i ljeta nositi intenzivnije tirkizne boje, samo naprijed, odaberite jače pigmentirano sjenilo ili olovku za oči. Volite li nositi eye liner, za nadolazeću sezonu svakako odaberite tirkizni! Tirkizne i plavkaste nijanse na kapcima još će ljepše izgledati istaknete li trepavice, zato na trepavice nanesite nekoliko slojeva maskare.

tirkizna sjenila

tirkizna sjenila

tirkizna sjenila

Sva tirkizna sjenila ili olovke za oči slobodno kombinirajte s crnim olovkama u svim mogućim verzijama. Isprobavajte i pronađite kombinaciju s kojom ćete se najbolje osjećati i sami sebi najljepše izgledati.

tirkizna sjenila

Više informacija na: www.irenamakeupartist.com

HI!  Herceg Irena Studio
Bernarda Vukasa 21
10000 Zagreb
Mob. 385996414144

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.