Ljeti nam je cilj održati svježinu tena i istaknuti osunčani ten na pravilan način. Da bismo to postigle potrebno nam je vrlo malo, ali pažljivo odabrane šminke, kojom ćemo istaknuti preplanuli sjaj našeg lica te ga na izmaku ljeta i zadržati

Irena Herceg
Irena Herceg

Beauty Tips & Tricks

Svježinu preplanulog tena istaknut ćemo i pojačati terracotta ili brončanim puderima koje nanosimo na vrh jabučica, dužinom nosa, na čelo i bradu, zapravo na one dijelove lica koje nam prirodno jače potamne na suncu. Kombinacijom bronzera i „all over“ proizvoda namjenjenih za preplanuli ten, kreirat ćete savršeni ljetni look.

Kada je riječ o ljetnim kozmetičkim proizvodima, krema za sunčanje je jedina stvar koju bi trebalo nanositi u “debelim” slojevima, za sve ostale make-up proizvode vrijedi: “manje je više”.

Ljeti, radi vrućine, naše uobičajene tekuće pudere zamjenjujemo laganijim varijantama. Svako ljeto su u trendu kremasta sjenila, naročito ona s malo sjaja. Koristimo ih tako da ih nanesemo u tankom sloju, transparentno poput “smokey eyes” na cijeli kapak, to možemo činiti prstima ili kistom. Upotpunite ljetni izgled s malo ili malo više maskare, onako kako volite.

Dakle, ljeti ističemo ljepotu osunčanog tena i zapamtite da je ljeti sjajna koža “in”, stoga ne bojte se sjaja!

brončani ten

brončani ten

1. Look – bronzer koji lagano ističe preplanuli ten i „all over“ roskasti kremasti stik kao sjenilo, rumenilo i sjajilo.
2. Look – bronzer koji pojačano ističe preplanuli ten i koraljni ruž koji savršeno pristaje svima, a naročito divno izgleda na preplanulom tenu.

broncani ten

Ako želite naučiti kako istaknuti i zadržati preplanuli ten koristeći bronzere i minimalnu količinu make up proizvoda, upišite Tečaj šminkanja.

Termini: 20. i 23.7.2016. u 18:00 sati
Cijena: 80 kuna
Trajanje: 1 sat

Teme: "Kako se šminkati ljeti, kako pravilno koristiti bronzere da bi istaknuli preplanuli ten, koje make up proizvode koristiti ljeti da izbjegnemo "težinu" na licu...?" Demonstracija ljetnog looka na modelu

Prijave na 099 641 41 44 ili na mail: irenamakeupartist@gmail.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.