Najnoviji Avonov dual miris Eve Duet EdP lansiran je na posebnom događaju u prekrasnom ambijentu Kaptol Boutique Cinema i uz savršene delicije te iznenađenja Girls Weekend festivala. Opuštajući se uz Avonov Duet cocktail koji je kombinirao jagodu i naranču stvarajući dual priču okusa, uz ukusne zalogaje, slatke makarončiće i savršeno Somersby osvježenje, gosti su se prepustili mirisnoj i modnoj priči večeri

eve duet

Avon lansiranjem Eve Duet parfema slavi različitost uloga koju žena u svom životu odigrava svaki dan, i u tome uspijeva. Oba su parfema dizajnirana u savršenoj harmoniji kako bi se nosila samostalno ili se miješala stvarajući mnoštvo kombinacija. Od osvježavajućeg i razigranog cvjetno voćnog do senzualnog i zavodljivog cvjetno drvenastog mirisa, Eve Duet vodi vas na put istraživanja, otkrivanja uloga, zadovoljenja svojih želja i otkrivanja novih kontrasta. Kako bi personificirala mnoge strane Eve Duet mirisa, Eva Mendes u mnoštvu svojih vlastitih uloga, kao žena, majka, glumica, uspješna poslovna žena, predstavlja savršenu ambasadoricu ove nove mirisne priče.

eve duet

IFF-ov Master Perfumer Jean-Marc Chaillon stvarao je ovaj stvarno dugotrajan mirisni duet koji zapravo dijeli isto srce što i stvara tu zajedničku harmoniju oba mirisa: egzotičan amazonski vodeni ljiljan koji cvate samo 3 dana godišnje! Ovaj ljiljan u svom cvatu transformira boju i miris od zore do sumraka kako bi savršeno dočarao stalne promjene i uloge žene, pravo srce Eve Duet priče. “U partnerstvu s Avonom, a svjestan koliko ova kompanija drži do i zna o svojim korisnicama, stvarno sam zadovoljan uspjehom kreiranja ovako jedinstvenog mirisa.”, kaže Jean-Marc Chaillon.

eve duet

Naša poznata dizajnerica Andrijana Subotić-Pjajčik svoju je ulogu kreativne žene koja zna što želi pokazala predstavljanjem najnovije ETNA MAAR AW2017 kolekcije. Inspirirana novim dual mirisom iz Avona, priču je zaokružila posebno dizajniranim dual crno-bijelim komadima koji, baš kao i Eve Duet miris, omogućuju kreiranje više kombinacija i savršeno se upotpunjuju.

eve duet

Lucija Josipović (Avon) i Andrijana Subotić-Pjajčik (Etna Maar)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.