Kolekcija Indola Smart Streetstyle inspirirana je uličnom modom i blogerskom kulturom, a donosi atraktivne frizerske stilove u brojnim novim nijansama: kozmetička kuća Indola predlaže nijansiranu kosu kroz nosive kreacije prilagođene svakodnevnim trenucima

indola proljeće 2014

Indola je kanalizirala najjače modne trendove sezone u seriju od pet mega trendova namijenjenih ekskluzivno frizerima, uz slavnog Leonarda Rizza koji je kreirao sve frizure. I ne radi se samo o frizuri, šišanju i boji. Kolekcija sadrži i prijedloge stylinga, koji omogućavaju frizerima da pokažu svoju modnu osviještenost i stručnost. Svaki trend prikazan je kroz ključni izgled koji je originalan i u smislu šišanja i smislu boje, te s još dvije fleksibilne varijacije stiliziranja frizure.

indola proljeće 2014

indola proljeće 2014

indola proljeće 2014

indola proljeće 2014

indola proljeće 2014

Ove sezone Indola je lansirala i 5 novih profesionalnih PCC nijansi trajne boje - po jednu uz svaki trend. U kombinaciji s ovosezonskim proizvodima za stiliziranje koje svatko mora imati, frizeri mogu pristupiti svakom klijentu individualno. Stoga se pripremite za pet fantastičnih modnih priča za 2014. 

indola proljeće 2014

Innova Thermal Protector 300ml - pomaže zaštititi kosu prilikom upotrebe pegli i uvijača na temperaturi od 220 °C. Hidratizira, omekšava i pruža sjaj kosi. CIJENA: 76 kn.

Innova Shaping Souffle 75ml - dizajniran za oblikovanje kratkih frizura bogate teksture. Za ekstremno učvršćivanje bez sjaja. CIJENA: 79 kn.

Innova Flexible sprej 300ml - ovaj snažan sprej za završetak frizure dizajniran je da pruža dugotrajnu ljepotu i u vlažnim uvjetima. CIJENA: 80,50 kn.

Innova Strong pjena 300ml - ova visoko učinkovita pjena pruža maksimalan volumen i štiti kosu od toplinskih oštećenja. CIJENA: 73,50 kn.

Innova Volumising Powder 10g - snažan puder za stiliziranje pruža volumen, podiže kosu od tjemena i lako se oblikuje. CIJENA: 93 kn.

Svi proizvodi mogu se kupiti u boljim Indola Professional frizerskim salonima, u Hair Shopu, Tuškanova 37, Zagreb ili na www.hairshop.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.