YSL-ov majstor make-upa, Lloyd Simmonds, ovog se ljeta prepustio plavetnilu koje je Saint Laurentu toliko priraslo srcu. Keramika celadon, vrt Majorelle, Cikladsko otočje... Za LJETNI LOOK pronašao je nadahnuće u kretnjama vode koja zrcali sunce i u igri kontrasta chiaroscuro, koja slavi plavu boju oplemenjenu komplementarnim bojama

ysl bleus lumiere, ljeto 2014

Žarke boje, moderni kontrasti i upečatljiva azurna boja nadopunjuju se nježnom oker nijansom na očima. Narančasta i fuksija na usnama i obrazima tvore vibrantni duo koji savršeno odgovara noktima u plavoj boji keramike celadon.

U LJETNOM LOOKU za 2014., hladna senzualnost plave boje eksplodira u vrućini ljeta. Yves Saint Laurent za ljetni look 2014. nudi potpuno novu, neodoljivu PALETU COUTURE, oblikovanu kroz prizmu vrhunskog modnog dizajnera: harmonija 5 boja u prekrasnoj kutijici s prepoznatljivim znakom YSL.

PALETE COUTURE u ljetnoj verziji za 2014. dolazi u redizajniranoj zlatnoj kutijici ukrašenoj prozirnim slojem kroz koji, u upečatljivoj vodoravnoj liniji, tirkizna i zlatna eksplodiraju u uzbudljivoj igri pijeska i vode. Legendarni logo Cassandra ovdje je poput pečata na ljetnoj razglednici, obavijen modrinom.

Yves Saint Laurentova Baby Doll KISS&BLUSH neizostavni je dio YSL ljetnog looka i predstavlja sasvim novu igru bojama za nanošenje na usne i obraze - u jednom proizvodu.

ysl bleus lumiere, ljeto 2014

LA LAQUE COUTURE za ljeto 2014. dolazi u ograničenom izdanju: N50 Bleu Céladon – svježa, upečatljiva nijansa za svijetli ten ili dašak boje na osunčanoj koži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.