Nakon 7 godina (a tada je slavni francuski brend Lancôme lansirao svoj posljednji veliki miris za žene - La vie est belle), napokon smo dočekali globalno lansiranje novog ženskog mirisa ove slavne francuske kuće - predstavljamo vam IDÔLE! Miris je čitav u znaku Lancômeovog zaštitnog znaka - ruže - i posvećen je svim odvažnim, hrabrim i autentičnim ženama današnjice

lancome idole

U predivnom okruženju spomenika kulture i simbolu moderne arhitekture - Francuskom Paviljonu u Zagrebu - predstavljen je novi Lancôme miris za žene, IDÔLE. Njegove su kreatorice tri žene - tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec, koje su u njega utkale svaka svoje specifično olfaktorno viđenje odvažne, samosvojne žene današnjice, stvorivši neponovljiv parfem koji će svakako obilježiti ovu sezonu.

lancome idole

lancome idole

Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme i čini srce mirisa. Vrtne ruže uzgojene u Francuskoj savršeno se uklapaju s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donose dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču. Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji odiše snagom, ali i nježnošću te blješti na svjetlu. On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je.

lancome idole

Uz to, bočica za miris Idôle vrlo je specifična i posebna - osmislio ju je arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi i njome odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama suvremene industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

lancome idole

Na službenom eventu u Zagrebu brand je predstavio novu i snažnu globalnu kampanju kojom će predstaviti novi parfem Idôle doljem svijeta te ambasadoricu brenda, mladu američku glumicu Zendayu Coleman.

lancome idole

Ivana Petković Čevra

lancome idole

Ana Radišić

lancome idole

Paula Sikirić

lancome idole

Zora Bjelousov

lancome idole

Nika Matić

lancome idole

Rita Rumora

lancome idole

Sestre Boudoir

lancome idole

Roberto Radić i Ivana Petković Čevra

lancome idole zagreb

Diana Viljevac

lancome idole zagreb

Đurđica Vorkapić i Sanja Agić

Kampanja je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta i utjelovljuje novu i nekonvencionalnu viziju uspjeha. Upućena je novoj generaciji i potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu i ohrabruju jedni druge kao ujedinjena, nezaustavljiva sila.

lancome idole

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.