FOREO UFO prva je pametna maska za lice koja, kombiniranjem terapije LED svjetlima s krioterapijom, termoterapijom i T-sonic pulsacijama koje se aktiviraju preko pametnog telefona, nudi njegu kože ravnu onoj u kozmetičkom salonu i to u samo 90 sekundi

foreo ufo

Maske za lice bile su najveći trend u njezi kože 2017. te službeno najpretraživaniji pojam u kategoriji ljepote na Google tražilici, generirajući tako više od 40% online prodaje za beauty kompanije diljem svijeta. Lansiranjem UFO-a (Ur Future Obsession), FOREO želi pokrenuti revoluciju maske za lice, hvatajući se u koštac s temeljnim problemima, poput ograničenog prodiranja u kožu, lošeg pokrivanja lica, i vremena potrošenog na primjenu maske.

Švedski brand FOREO danas je na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES-u u Las Vegasu lansirao svoj najnoviji hi-tech beauty uređaj - UFO.

UFO pametne maske načinjene su od mekanih mikrovlakana koja su obogaćena biljnim i voćnim ekstraktima te koncentratima botaničkih ulja i i prirodne cvjetne vodice. Svaka maska uparena je s prethodno programiranim UFO tretmanom da dodatno pojača njegov efekt. Trenutačno, za vrijeme lansiranja UFO-a, dostupne su dvije maske uključujući:  

Maska “Make My Day”

Ova maska obogaćena hijaluronskom kiselinom i crvenim algama pruža koži duboku hidrataciju, a u kombinaciji sa zaštitom od štetnih utjecaja iz zraka, čini kožu zdravom i blistavom. UFO tretman započinje s 30 sekundi termoterapije crvenim LED svjetlom za pripremu kože i otvaranje pora, dok sljedećih 30 sekundi T-sonic pulsacije prodiru u kožu i tako pospješuju upijanje maske. Posljednjih 30 sekundi primjenjuje se tretman zelenim LED svjetlom te se smanjuje intenzitet pulsacija kako bi se ujednačio ten i koža upotpunila dodatnim sjajem.

Maska “Call It A Night”

Bogata ginsengom i maslinovim uljem, ova maska hrani i obnavlja kožu preko noći. Tretman započinje s 30 sekundi T-sonic pulsacija snažnijeg intenziteta u kombinaciji s termoterapijom i crvenim LED svjetlom kako bi se omogućilo prodiranje sastojaka kroz površinu kože. Potom se smanjuje intenzitet T-sonic pulsacija, zaustavlja se crveno LED svjetlo te se isključuje termoterapija kako bi se fokusiralo na poboljšanje cirkulacije krvi i obnavljanje elastičnosti kože.

foreo ufo

Opcije aplikacije:

UFO ima mogućnost uparivanja s FOREO aplikacijom što osigurava da se iskoristi maksimalan potencijal uređaja. Dok su maske ''Make My Day'' i ''Call It A Night'' već programirane u uređaju, FOREO aplikacija omogućava pristup svim budućim tretmanima s novim formulama maski. Dodatno, korisnici mogu ponovno naručiti maske jednim klikom i otkriti pun potencijal UFO-a uz prilagodbu intenziteta svih UFO postavki da bi se uređaj savršeno prilagodio individualnim potrebama korisnika.

UFO opcije:

ko- risti tehnologiju hiper-infuzije, kombinirajući pritom funkciju zagrijavanja za otvaranje pora, T- Sonic pulsacije koje osiguravaju instantno upijanje aktivnih sastojaka duboko u kožu te krioterapiju za fiksiranje aktivnih sastojaka i učvršćivanje kože.
- dostupno je nekoliko LED svjetlosnih terapija koje omogućuju tri fotofacijelna programa uključujući program protiv starenja kože (crveno LED svjetlo), program posvjetljivanja kože (zeleno LED svijetlo) i program protiv akni (plavo LED svijetlo).
- svaki tretman uključuje pažljivo odabranu kombinaciju temperature i intenziteta pulsacija što omogućuje maksimalni efekt i umirujuću masažu lica.

Aplikacija će biti dostupna za iOS i Android te omogućuje:
Kontrolu intenziteta T-sonic pulsacija
Kontrolu intenziteta svjetla
Kontrolu funkcije hlađenja/zagrijavanja

UFO i UFO mini bit će dostupni u maloprodaji od travnja ove godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.