Što se kose i frizura tiče, ove nas hladne sezone očekuje čitava paleta prekrasnih ideja i trendova. Ranu jesen započinjemo s najistaknutijim IN-frizurama koje su vladale modnim pistama na revijama za jesen-zimu 2011 te u look-bookovima slavnih svjetskih frizera. Sigurni smo da ćete pronaći pravo osvježenje svog izgleda

Magična dužina - do brade

elie saaab, frizura do uha, meki bob

Frizure na revijama Eliea Saaba naprosto su oduševljavajuće u svojoj jednostavnosti i eleganciji te posvemašnjoj ženstvenosti. Kosa ošišana do ispod brade, tako da savršeno uokviruje lice, razdjeljak na stranu te obilan nanos silikonskih preparata za dodatan sjaj i glatkoću, ove su jeseni apsolutni hit. Ova je frizura idealna jer je možete nositi u svim prilikama, i za posao i za izlaske. Tijekom dana izgledat ćete profinjeno i uredno, a navečer elegantno i zavodljivo. Kada vas frizer ošiša na ovaj način, neće biti velikoga problema da frizuru sami održavate.

Ležerna pletenica

labava pletenica

Istinske romantičarke i ležerne žene, one koje njeguju svoju dugu kosu, doći će na svoje jer labava, niska pletenica koja lelujavo pada preko ramena nije rezervirana samo za ljetne dane. Nosite je i tijekom jeseni - savršeno će upotpuniti vaše meke džempere i kaputiće. Boho-šik naglasite pramenovima kose koji nehajno izviruju iz pletenice.

Niski repić

ralph lauren, gucci, niski rep

Gucci i Ralph Lauren damama savjetuju dugački, niski rep, strogo i čvrsto uhvaćen na zatiljku, tik uz početak vrata. Prednji dio je temeljito zalizan, s razdjeljkom na sredini ili na stranu. Frizura kao stvorena za sastanke na visokoj razini - poslovne, no zašto ne i ljubavne?!

Zalizano u stranu

carolina herrera, razdjeljak

Carolina Herrera za jesen savjetuje čvrsto stisnutu, zalizanu kosu, s pravilnim razdjeljkom na stranu, stegnutu u čvrstu punđu. Usprkos prividnoj strogosti ove frizure, ona će savršeno pristajati ženama s ovalnim licima koje žele istaknuti svoj make up i ljepotu. Posebno nosite kada želite istaknuti nakit, vrat, dekolte i ramena, s time da savršeno pristaje i na dolčevite i podignute jesenske ovratnike.

Nehajna punđa

dolce and gabbana, chanel, labava punđa

Revijama Dolce&Gabbana i Chanel dominirale su lagane punđe, nehajno povezane na zatiljku, s pramenovima kose slobodno puštenim preko lica, kako na sredinu, tako i na stranu. Ova frizura savršeno funkcionira i u svečanim i u ležernijim prilikama. Poigrajte se ukosnicama i varijacijama prednjih pramenova kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.