Nakon srebrne, ružičaste, nijansi lavande..., još je jedna zanimljiva boja zagospodarila svijetom ljepote – nijansa breskve na kosi. Nježni pastelni tonovi negdje između ružičaste i narančaste, ovog će proljeća biti u trendu...

kosa boja breskve

Boju breskve na kosi, isto kao i ostale pastelne nijanse, nećete moći realizirati ako kosa nije prethodno izbijeljena. Dakle, ovakav tip pastelnih tonova na kosi može se lako dobiti na isvijetljenim pramenovima ili na kosi koja je u cijelosti posvijetljena, ovisno o tome u kojoj mjeri želite da ovaj ton prevladava na vašoj kosi.

Pastelne boje idealne su za svijetlo plavu kosu jer se na njoj ističu i lako se primaju kod bojanja. Boja breskve odlična je u kombinaciji s tamnijim sjenama - izrastom ili u balayage pramenovima. Boja breskve, isto kao i sve pastelne boje, nanosi se kao boje koje se ispiru, a ne kao trajne boje. To je odličan izbor za sve vas koje volite eksperimentirati sa svojom kosom, a niste spremne trajno promijeniti boju. No, također morate znati da se pastelne nijanse brže ispiru na oštećenoj kosi. Zato njegujte svoju kosu i uvijek joj dajte dovoljno vremena do idućeg bojanja!

kosa boja breskve

Redovita njega daje dugotrajniji rezultat s kojim ćete biti više nego zadovoljni. Ako imate kosu oštećenu čestim bojanjem i eksperimentiranjem s nijansama, svakako bismo vam preporučili novu liniju L'Oréal Professionnel NUTRIFIER – to je savršena njega za oporavak suhe, oštećene i neposlušne kose.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.