Kreativni make-up direktor kozmetičke kuće Estée Lauder, Tom Pecheux, slavni francuski vizažist i svakako jedan od najboljih na svijetu u svome poslu, govori o prekrasnoj paleti sjenila Estée Lauder Pure Color Palette i daje savjete kako postići željeni look, usklađen s vlastitim stilom i karakterom

tom pecheux

Pure Color Palette sjenilo s pet boja debitiralo je na  modnoj pisti Derek Lam Fall 2010 i pokazalo se iznimno popularnim. Kakvu ste viziju imali pri stvaranju palete s pet nijansi?
-
Htio sam stvoriti paletu boja koju žene mogu koristiti kod kuće ili nositi sa sobom u torbici, upravo kako bi stvorile cijelu lepezu drugačijih i koloritnih make-up lookova za dnevne i večernje kombinacije, od jednostavnih do razigranih, od prirodnih do sofisticiranih. Radi se o predstavljanju novih boja s kojima se žene mogu poigrati na razne načine.

Koji su vaši savjeti pri izboru Duo ili Palette sjenila?
-
Duo sjenila su jednostavna, odlična su svakodnevno korištenje, kao osnovni make up. Ponekad žene ne žele kupiti cijelu paletu i pojednostave s Duo sjenilima. Predstavljanjem Duo sjenila za oči, dajemo ženama više izbora pri stvaranju njihove osobne kolekcije. Neke žene vole isti make up na očima tijekom dana i večeri, a promijene samo boju ruža za usne - za njih su Duo sjenila za oči savršena. Druge žene bi se htjele poigrati s više boja i nijansi - za njih je idealna čitava paleta.

Imate li omiljene kombinacije iz ove kolekcije?
-
Posebno volim kombinaciju crne, sive, bijele i taupe bež u The Black and Whites paleti jer su klasične i moderne u isto vrijeme. Žene onda mogu dodati i druge nijanse ovim bojama. Mislim da je svaka paleta boja jako zanimljiva - ako ste veliki fan ružičaste ili ljubičaste, postoje i te nijanse. Ako niste konzervativni s make upom, možete se poigrati plavim ili zelenim nijansama. Ako ne, postoje savršene prirodne nijanse.

Jesu li ove palete namijenjene za make-up profesionalce ili početnike?
-
Kao vizažist, volim se igrati bojama. Kada ste početnik, s make upom, trebate probati različite stvari dok ne pronađete nešto što vam je ugodno koristiti. U početku, Duo sjenila su možda sigurniji izbor jer je većina boja jako prirodna i prikladna za nježnije lookove.

estee lauder, pure color palette

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.