U romantičnom shabby chic ozračju novootvorenog zagrebačkog dućana Miris prirode neći ćete ponudu cjelokupnog programa nadaleko obljubljenih Yankee Candle svijeća, a u ove predbožićne dane posebno će vas mamiti mirisi blagdana – cimet, đumbir, vanilin kolačići, slatka naranča, kuhano vino...

yankee candle

Mirisna povijest Yankee Candle svijeća započela je na Božić davne 1969. godine u Americi, kada je sedamnaestogodišnji Mike Kittredge napravio svojoj majci mirisnu svijeću za poklon, dok je drugu koju je napravio prodao i od zarade kupio materijal koji mu je bio potreban da napravi novu svijeću. Danas, Yankee Candle nudi više od 150 mirisa, a sve nastaju u proizvodnim objektima u tvornici u Massachusettsu, SAD.

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska. Yankee Candle svijeće u dom donose dodatnu toplinu, a njihovi mirisi i arome utječu i na raspoloženje.

yankee candle

yankee candle

Posebnost Yankee Candle svijeća su svakako i mirisi prilagođeni svakom vremenskom razdoblju (godišnja doba, specijalizirane kolekcije i sl.) kao i posebnim prigodama (vjenčanje, razne obljetnice i sl.), te brojni mirisi, od voćnih, cvjetnih, slatkih, pa sve do primamljivih božićnih aroma. Yankee Candle svijeće imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

Osim svijeća za potpuni ugođaj i optimalnu dekoraciju doma u prodaji Mirisa prirode nalaze se i razni ukrasni Yankee Candle elementi, primjerice dekorativni mirisni štapići, odnosno difuzeri, zatim deco sjenila, mirisna ulja, električni osvježivači, mirisne vrečice za ormar, staklene i keramičke posudice, svijećnjaci, podlošci, te mnogobrojni blagdanski elementi.

yankee candle

Cijena srednjih svijeća u staklenom pakiranju: 155 kn
Cijena velikih svijeća u staklenom pakiranju: 185 kn 

Yankee Candle potražite u Mesničkoj 52 i Gundulićevoj 18, Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.