Parfem In Bloom sastoji se od cvjetno-orijentalnih i drvenih nota magnolije, gardenije i jasmina, a upakiran je u profinjenu, oblu staklenu bočicu sa zatvaračem u obliku cvjeta u punom cvatu

in bloom by avonTvrtka Avon predstavila je In Bloom - svoj prvi parfem nastao u suradnji s globalnom ambasadoricom tvrtke, Reese Witherspoon. In Bloom, koji je prošlog tjedna premijerno predstavljen u Four Seasons Hotelu u New Yorku, ujedno je i prvi parfem ove američke oskarovke.

„Prilikom kreiranja parfema In Bloom privukli su me mirisi mog djetinjstva u Tennesseeju. Imali smo veliko drvo magnolije u dvorištu i upravo su ti predivni, bijeli cvjetovi poslužili kao inspiracija za parfem" izjavila je Reese Witherspoon na predstavljanju parfema u New Yorku te dodala: „ In Bloom simbolizira trenutnu fazu u mom životu, osjećam se veoma snažno i neovisno, i tako sretno, puna sam života. Ovaj miris uistinu odražava taj osjećaj - vrlo je senzualan, romantičan i zavodljiv."

Parfem In Bloom sastoji se od cvjetno-orijentalnih i drvenih nota magnolije, gardenije, jasmina te drugih, a upakiran je u profinjenu, oblu staklenu bočicu sa zatvaračem u obliku cvjeta u punom cvatu.
In Bloom će u Hrvatskoj biti dostupan od listopada unutar Avonovog kataloga.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.