Slavni Kanađani talijanskog podrijetla, dizajnerski dvojac Dean i Dan Catenom, ove su nas sezone razveselili mirisnom inačicom dobro poznatog i omiljenog parfema Wood za nju i njega

wood miris

Wood je dvostruki projekt dizajniran oko obilježja drveta – snažan i čvrst, sa strukturom koja ga čini jedinstvenim. Mladi i u duhu vremena, protagonisti ovih mirisa žive s dobrim vibracijama i strasti prema novom. Traže sofisticiran miris koji izražava autentičnost, dubinu i strast koja ih definira. Čitavu priču oko mirisa, Mert & Marcus gradili su na igri između moći i zavođenja, a u kampanji se pojavljuju modeli Anna Ewers i Julian Schneider.

dsquared2 wood

Svaka bočica ima jedinstven čep proizveden od visokokvalitetnog jasenova drva, s magnetskim zatvaranjem. Ekskluzivna izrada dna bočice dopušta staklu da se širi u krivulje, što kreira novi element unutrašnjosti bočice – oblik suzne kapljice poput druge ampule koja drži mirise. Kutija je elegantna, u tamno-smeđo baršunastoj za njega i ružičasto baršunatoj za nju. Zapečaćena javorovim listom, nepogrešivim simbolom Dsquared2 modne kuće kao garancija kvalitete, istraživanja i inovacija.

dsquared wood

Wood miris za njega moćan je i muževan. Otvara se mediteranskom svježinom kalabrijskog bergamota, mandarine i limuna sa Sicilije i obogaćen je elegantnim, oštrim notama đumbira. U sredini su vibrantne note lista ljubičice i kardamona s karakterističnom senzualnošću ambroxa, a bazu čini moderan spoj bijelog drveća i vetivera.

dsquared wood

Wood miris za nju je suvremena, vibrantna i ultra-ženstvena kompozicija koja osvaja mandarinom sa Sicilije, listom maline, lopočem i magnolijom, osmantusom i jasminom.

Cijene:

D2 POUR FEMME EDT 50ML                  489,90 kn
D2 POUR HOMME EDT 50ML                489,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.