Čuli ste za Lijepa.hr internet parfumeriju? Lijepa.hr je meka za zaljubljenike u parfeme, za kolekcionare vrijednih mirisa i ljubitelje sniženja. Svrstajte se u koju god skupinu želite, ali kako god se nazivali ili odbijali nazivati (od istine se pobjeći ne može), Lijepa.hr web shop je mjesto koje rado posjećujete iz udobnosti svog doma, auta, tramvaja, fakulteta ...

lijepa hr point vrbani

Ako već govorimo o „dućanu“, Lijepa.hr je smještena u Zagrebu na Rudeškoj cesti 169a. Da, čudno malo, jer se ipak radi o internet parfumeriji, ali ako niste znali, ova internet parfumerija ima kvadratne metre u Point shopping centru na Vrbanima i to već gazi drugu polovicu prve godine svog postojanja. Kad bi postojao slogan dućana bio bi „Dođi i pomiriši! Isprobaj i naruči!“.

Jednostavno rečeno, to je showroom manjeg dijela asortimana s web-a. Manjeg, ali i dalje dovoljno šarolikog da se uživo uvjerite u kvalitetu i vjerodostojnost svakog proizvoda. Atipični showroom u kojemu možete i kupiti sve što vidite, sve što vam se svidi na prvu, drugu, petu. Ma i ako kupite iz prve, povratak u ovu divnu mirisnu oazu je neizbježan. Vjerujte nam na riječ ili se uvjerite sami.

lijepa hr point vrbani

Sad kad smo riješili dilemu zvanu „dućan“, vrijeme je da vas provedemo kroz asortiman i mogućnosti koje nudi:

Kako kupovati i štedjeti? Prvo, i najvažnije, kupujte u Lijepa.hr dućanu ili na web shop-u. Već ste, ovisno o cijeni proizvoda u usporedbi s konkurentima, uštedili desetke ili stotine kuna. Klik OVDJE do stranice Lijepa.hr!

Nije dovoljna ušteda i muči vas cijena dostave? Smatrajte to riješenim. Ako ste iz Zagreba ili okolice, ali i iz Splita, Osijeka... i dolazite u Zagreb, možete svoj paket dostaviti na adresu dućana potpuno besplatno za kupovinu iznad 150 kn. Ovime je riješen i problem premalog asortimana proizvoda u dućanu, jer vam je zapravo cijeli web shop na dlanu. Inače je cijena dostave na adresu 25 kn, a za narudžbe iznad 500 kn besplatna.

Vrijeme dostave? Nestrpljivi kupuju odmah, na licu mjesta, strpljivi naručuju i čekaju 2-3 dana.

Radno vrijeme dućana? Dućan radi svaki dan, s naglaskom na svaki, od 9 do 21. To je ujedno i vrijeme kada možete doći po svoje pakete ili u šoping. Pripremite dobar biceps jer košarica za kupovinu tamo nema, a primamljivih proizvoda itekako ima. Iz četiri zida dućana Lijepa.hr, nećete izaći praznih ruku. Iako, ako ćemo cjepidlačiti dućan ima više od četiri zida, jer ovakav oblik trgovine još niste vidjeli, držat ćemo se izraza s četiri zida.

lijepa hr point vrbani

Ako vas još nismo uvjerili da biste trebali doći u dućan Lijepa.hr, tu je i novi as u rukavu. Čitali ga „Dermakol“, „Dermacol“, s naglaskom na prvom ili zadnjem slogu, nije ni bitno, svi znamo što nam je taj Dermacol donio - puder koji prekriva i tetovaže. O da! A da ne biste napamet birali nijansu (uz poznatu: „biraj, sigurno ćeš pogriješiti“), u Lijepa.hr dućanu ih imamo sve. Nije ovo ona fora „moraš skupit sve“, ali jednu, odgovarajuću nijansu ne bi bilo naodmet imati. Tu su i parfemi poznatih brandova, proizvodi za njegu tijela i lica te make up proizvodi. A što je najvažnije, Lijepa.hr cure poznate su kao najljubaznije osobe diljem svijeta.

Napravite narudžbu i pošaljite je u dućan, posjetite Lijepa.hr na Vrbanima i kupite proizvode na licu mjesta. Klik OVDJE do stranice Lijepa.hr!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.