Coco Chanel jednom je rekla kako je žena koja ošiša kosu spremna promijeniti život. A proljeće je definitivno najbolje vrijeme za promjene. Dobra vijest je da su u trendu kratke frizure, i to u svim 'pixie' varijantama

kratke frizure 2019

Malo duža, sasvim kratka, asimetrična, s ‘undercutom’, sa šiškama... Varijacija je mnogo i vješte ruke frizera pronaći će najbolje rezove za vaš oblik lica, stil odijevanja ili boju tena. "Pixie" frizure idealne su za tople i ljetne dane jer su jednostavne za održavanje i daju vam lepršav i zavodljiv izgled. I, dobro je spomenuti, pomlađuju!

kratke frizure 2019

Ako imate gustu kosu, platinasta boja s par pramenova, koji će dodatno istaknuti boju, i asimetrični rezovi izvrsno će vam pristajati. Osobama zelenih očiju, kratki crveni ili bakreni "pixie" bit će pun pogodak, a smeđe “pixie” frizure možete osvježiti ljubičastim ili bakrenim pramenovima. Također, u dogovoru s frizerom i ovisno o obliku lica, možete odabrati asimetrične šiške, duže ili kraće.

kratke frizure 2019

Nakon “pixie” frizura, dolazi lob koji i ove sezone ima važno mjesto na ljestvici top frizura. Dužina kose ide skroz do ramena ili preko njega. Ovo je idealna frizura za sve koje žele zadržati dužinu, ali opet žele promjenu. Dakle, ako već dulje vrijeme imate dugu kosu a želite je skratiti, lob je pravi potez – škarama. Sve boje dobro mu pristaju, a možete ga dodatno osvježiti šiškama. Uz proizvode za oblikovanje kose, još je jednostavniji za održavanje kod kuće.

kratke frizure 2019

kratke frizure

Što god odabrali ovoga proljeća, imajte na umu da će kosa narasti i da ne treba propustiti priliku isprobati nove frizure i dužine kose. Osim toga, ako stvarno želite promjenu u životu, a ne znate otkud krenuti, sjetite se rečenice velike Mademoiselle – žena je ošiša kosu, spremna je promijeniti život.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426
http://elf-hair.weebly.com/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.