Nekada najpoznatija televizijska voditeljica, Mirna Berend, pronašla je prirodne sastojke koji su oduševili ljubiteljice kozmetike. Kolekcije Anđeoska nastaje u njezinoj rodnoj Petrinji, a upotpunje ju nakit od poludragog kamenja i kristala, s prepoznatljivim privjeskom anđela po čemu je cijela kolekcija i dobila naziv – Mirnini anđeli

adjeoska by mirna berend

Jedna od najtraženijih i najpoznatijih voditeljica s malih ekrana u ne tako davno doba, Mirna Berend, isprobala je neke od najskupljih tretmana i preparata za njegu i, nakon uporne potrage za proizvodom koji će zadovoljiti sve potrebe njezine kože, odlučila je sagraditi svoje malo carstvo kozmetike koje je oduševilo mnogobrojne klijentice. Prvenstveno je plan bio napraviti proizvode koji bi štitili njezinu kožu, a potom su prijateljice prepoznale kvalitetu i, malo-pomalo, Mirna je došla do 400-tinjak zadovoljnih klijentica koje svakodnevno naručuju svoje omiljene kreme.

adjeoska by mirna berend

Tijekom pandemije, svi su tražili što kvalitetnije proizvode za sebe i svoje ukućane. Želja za aktivnim, prirodnim sastojcima u kremama postajala je sve jača, a kreme bez konzervansa i aditiva postale su sve traženije na tržištu kozmetike. Dnevna hidratantna krema iz kolekcije Anđeoska by Mirna Berend okupila je brojne ljubiteljice nježne i meke kože. Krema se može stavljati kao baza prije šminkanja ili na svježe umiveno lice, dok noćnu anti-age kremu konzumiraju sve žene koje žele osjetiti čvrstoću i elastičnost kože nakon prospavane noći. Čarobni mirisi nerolija i naranče osjete se pri otvaranju ove posebne kutijice sreće, a aktivni sastojci poput kolagena i vitamina E pružat će nježnost kože i zaglađivati neželjene bore. Neki od sastojaka kao što je beta karoten u noćnoj kremi, je uvelike pomogao Mirninim klijenticama tijekom ljeta. Njihova koža stvorila je pigment melanina u koži te tako nije došlo do nepotrebnog crvenila i spaljivanja kože, dok pčelinji vosak ima protuupalni učinak na kožu, pomaže u zadržavanju vlage te štiti od svakodnevnih nepovoljnih utjecaja kao što su smog, prašina i vjetar.

adjeoska by mirna berend

Stvaranje proizvoda krenulo je u njenom rodnom gradu, Petrinji, gdje je Mirna počela graditi svoje malo carstvo. Unatoč potresu koji je pogodio nju i njene prijatelje, te stanju s pandemijom, nije odustajala od svog cilja. U njeno carstvo ubraja se i stvaranje predivnog nakita od poludragog kamenja i kristala, a prepoznatljivi su po privjesku anđela po čemu je cijela kolekcija i dobila naziv – Mirnini anđeli.

adjeoska by mirna berend

Tijekom potresa joj je radionica nastradala kao i sve druge, ali bez svakodnevnog stresa, ispod obronaka zimzelene šume, ova poznata dama ostvaruje svoje naume. Svakodnevna putovanja iz Zagreba u Petrinju, rezultirala su ovim predivnim proizvodima. Dapače, Mirna i dalje želi ostati raditi u Petrinji, u gradu kojeg trenutno često nazivaju „Gradom duhova“, te učestvovati u stvaranju kvalitetnih proizvoda od strane malih poduzetnika. Sve Mirnine proizvode možete potražiti i kupiti na službenoj Facebook i Instagram stranici.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.