Stiže nam ljeto, a s njime i boje kose i frizure koje ga najavljuju. Na slavnima, crvenim tepihu i u časopisima možemo primijetiti različite trendove. Nezaobilazni su suncem poljubljeni pramenovi, babylights – baby blond pramenovi i bronde boja (kombinacija blonde i brown) sa sofisticiranim rezultatima rađenima po mjeri koju je za L'Oréal Professionnel utjelovila Eva Green

LOrealBronde_posvjetljivaci_cijela

Uz novu upotpunjenu liniju proizvoda za posvjetljivanje, blond rezultati iz snova sada su nadohvat ruke. Nova linija Blond Studia, koja se sastoji od devet proizvoda za dekoloraciju, s novim teksturama, boljom neutralizacijom i savršenim rezultatima, sada je dostupna u L'Oréal Professionnel frizerskim salonima.

U novoj liniji nalazi se Multi-techniques powder, puder za posvjetljivanje visoko učinkovite formule obogaćene pro keratinom. Puder omogućuje različite tehnike posvjetljivanja kao što su balayage i pramenovi na zraku. Posvjetljuje kosu čak do 8 tonova.

Open Air powder za posvjetljivanje do 6 tonova, napravljen u suradnji s Dessange Paris, poznatom kao pionirom u tehnikama posvjetljivanja. Kremasta i gusta tekstura omogućava savršeno prianjanje i kreativne rezultate.

Osim pudera, nova je i Platinium Plus, pasta za posvjetljivanje brzog djelovanja. Obogaćena je nutriceridima i pčelinjim voskom te posvjetljuje kosu do 7 tonova. Poštuje vlakno kose i pruža ugodu, optimalno posvjetljivanje i sjaj. Idealan je za posvjetljivanje tamnije baze.

Druga pasta za posvjetljivanje jest Platinium bez amonijaka. Također je obogaćena nutriceridima i pčelinjim voskom no posvjetljuje do 6 tonova. Idealna je za posvjetljivanje svjetlijih baza.

Krema za posvjetljivanje bez amonijaka, Majimèches 1+2, obogaćena je agensima za njegu. Krema, vrećica i oksidant omogućavaju visoko precizne, jednakomjerne rezultate te blistave i čiste blond nijanse. Posvjetljuje kosu do 5 tonova.

U novoj liniji možemo naći i ulje, Sunkissed oil. Ulje za posvjetljivanje bez amonijaka posvjetljiuje kosu do 2 tona. Gelasta tekstura, za prirodne rezultate suncem poljubljene kose, daje rezultate u manje od 30 minuta.

LOrealBronde_posvjetljivaci_cijela1


Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.