Chanel Makeup Creation Studio za ovu je jesen pripremio očaravajuću kolekciju make-upa nazvanu jednostavno - Les Automnales - u slobodnome prijevodu "igre jeseni". Kolekcija se temelji na igri svjetla i sjene na licu te donosi niz toplih, mekih i veličanstvenih boja, inspiriranih upravo godišnjim dobom tijekom kojega su boje nestvarno božanstvene i raznolike

chanel les autumnales

Nadahnut raskošnim jesenskim bojama, Chanel donosi elegantnu i bogatu kolekciju make-upa, koja će vas prije svega očarati svojim nijansama - od tamno zelenih tonova, preko boje mahovine, kestena, šipka, suhog lišća, zlaćanih i khaki tonova... Chanel je u kolekciju Les Automnales uspješno pretočio svu ljepotu jesenske kolorističke igre - tople, meke i bogate boje kojima nas priroda oduševljava prije nego što utone u zimski san. Cijela ova paleta na licu stvara nježnu igru svjetla i sjene, dajući mu mekoću i suptilnost. 

chanel les autumnales

Zvijezda kolekcije svakako je limitirana edicija palete od 5 sjenila za oči Chanel Entrelacs - paleta koja svojom teksturom podsjeća na vitraje Cistercitskih samostana. Učinak na očima je satenasti i mat, a boje su zlaćane, smeđe i nude ružičaste, inspirirane jesenkim lišćem i plodovima.

chanel les autumnales

chanel les autumnales

Paleta od 4 sjenila (Tisse D'Autumne), zatim mono-sjenila i olovke za oči sve su koncipirane u sličnim toplim, jesenskim tonovima, inspirirane tonovima biljaka. 

chanel les autumnales

Nježnu ljupkost i putenost licu svakako će dati prekrasno rumenilo Chanel Joues Contraste Alezane, nadahnuto mekoćom macica i nijansama lista eukaliptusa, u roskastim, smećkastim i zlaćanim tonovima. 

chanel les autumnales

chanel les autumnales

Žene će osobito voljeti sofisticirane nijanse ruževa za usne - ove su sezone Rouge Allure, Rouge Allure Velvet i Rouge Coco Shine, utjelovili toplinu i senzualnost jesenskog lišća u tonovima ružičasto-bež, ciglasto-crvenoj, žarko crvenoj, smeđe-bakrenoj. Sjajilo za usne, pak, inspirirano je plodom hypericuma, i donosi raskošan sjaj koji se prelijeva između ciglasto-smeđe i žarko crvene. 

chanel les autumnales

Lakovi za nokte vrlo su posebnih boja - tri su nova Le Vernis tona - kestenasti, krvavi i tamno zeleni. 

chanel les autumnales

Cijene: 

Entrelacs paleta: 480 kn
Lakovi za nokte: 198 kn
Paleta 4 sjenila: 430 kn
Rumenilo: 337 kn
Ruževi i sjajila: 270 kn i 228 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.