Proteklog je vikenda, u subotu u Poreču, u predivnom ambijentu hotela Grand Palazzo i Café Del Mar, AVON u potpunosti posvetio ljepoti, kao generalni make-up sponzor izbora za Miss i Mister turizma Hrvatske 2015. za Miss i Mister turizma svijeta

miss i mister turizma 2015

Zrinka Kučinić i Dujam Krstulović

Pobjednici izbora Miss Turizma Zrinka Kučinić i Mister Turizma Dujam Krstulović dobili su ekskluzivne ugovore s Avonom, te će godinu dana biti zaštitna lica  Avona za Hrvatsku.

Pobjednica izbora prelijepa je Zrinka Kučinić, iz Ploča, putuje na svjetski izbor Miss turizma na Tajland. Mister turizma Dujam Krstulović po treći put dolazi iz Splita, a predstavljat će našu zemlju u Panami.

"Presretan sam. Bila je to večer za pamćenje. Modnim poslom se bavim već 20 godina, ali svaki put je kao prvi, novi, kojem se potpuno posvećujem. Najviše me raduju odlasci na svjetske izbore gdje sam ujedno i službeni koreograf svjetskog izbora. Avon volim, koristim, a sa mnom i svim dosadašnjim pobjednicima proputovao je cijeli svijet.", izjavio je Boris Kosmač, vlasnik licence i organizator izbora za Miss i Mister turizma Hrvatske za Miss i Mister turizma svijeta.

Prelijepa Zrinka svojim je stavom i izgledom oduševila ne samo muške članove žirija, nego i sve ženske članice. Vrlo nježna, prelijepog osmijeha i puna pozitivnog stava, svoj je uspjeh prokomentirala sljedećim riječima: "Presretna sam zbog pobjede i zahvalna svima jer sad počinje novo razdoblje u mom životu, koje s nestrpljenjem iščekujem. Posebno me iznenadio poklon bon Avona jer ću si sama moći odabrati sve što želim, sebi, ali i svojim najbližima. I mogu vam samo obećati da ću se truditi i dalje jer bilo bi divno stajati na pobjedničkom postolju i svjetskog izbora."

miss i mister turizma 2015

Zrinka Kučinić i Lucija Josipović

"Avon je prepoznao ljepotu i posebnost ovog licenciranog izbora koji Boris Kosmač svake godine vrhunski organizira, te svojim raznovrsnim make-up proizvodima samo mrvicu pomogao svim tim prekrasnim mladim djevojkama da još bolje izgledaju na pozornici. Nisu niti dečki prošli bez minuta posvećenih make-upu, korektor i puder bili su glavni aduti. Ponosni smo na uspjeh izbora, čestitamo Zrinki i Dujamu, i želimo im još veći uspjeh na svjetskoj sceni." zaključila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću u Avonu i članica žirija izbora.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.