Sunce, depilacija, ubodi komaraca i insekata - sve je to dio ljetnih "radosti" koje iritiraju i nadražuju kožu, a Aloe vera stoljećima se upotrebljava kao učinkovito i prirodno sredstvo protiv svih tih tegoba. Medical Intertrade predstavlja dva proizvoda, Aloe vera gel i sprej, s koncentriranim ekstraktom lista Aloe vere u praktičnom putnom pakiranju koji stane u svaku torbicu, a u trenu rješavaju sve probleme kože izložene štetnim ljetnim utjecajima

Aloa vera gel trenutačno umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira, ugodan je za upotrebu, lagano se razmazuje te osvježava kožu, a prikladan je i kao podloga za šminku. Aloe vera sprej zbog svojeg praktičnog pakiranja izuzetno je praktičan za putovanja, a djeluje kao trenutno i dugoročno osvježenje za regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu, uklanjanja dlačica, za umirenje kože nakon uboda insekata.

aloevera_gel_cijela1

Proizvodi:

Aloe Vera Gel umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira, a pogodan je i za njegu osjetljive, suhe i problematične kože te kože nakon izlaganja suncu. Lagano se razmazuje, hladi i osvježava kožu, a prikladan je i kao podloga za šminku. Glavni sastojak mu je aloe vera, biljka koja se već stoljećima koristi za regeneraciju i zaštitu kože od vanjskih utjecaja. Fytofontana Aloe Vera gel hidratizira, njeguje, obnavlja i održava kožu zdravom.

Način upotrebe: Nanijeti na kožu nekoliko puta na dan.

Cijena  100 ml -  49,76 kn

Sprej Aloe Vera ugodan je za nanošenje, lako se razmazuje, hladi, umiruje i osvježava kožu, osobito nakon izlaganja suncu, a zahvaljujući svom praktičnom pakiranju idealan je za putovanja i izlete. Sprej djeluje trenutačno, ali mu je učinak dugotrajan. Upotrijebite ga za osvježenje i regeneraciju osjetljive kože nakon izlaganja suncu ili uklanjanja dlačica te za umirenje kože nakon uboda insekata. Uz aloe veru koja štiti i njeguje kožu, sprej sadrži ekstrakt krastavaca koji umiruje i osvježava, te Panthenol (vitamin B5), hijaluronsku kiselinu i Menthyl PCA- koji obnavljaju, umiruju i intenzivno hidratiziraju kožu.

Način upotrebe: Nanijeti na kožu s udaljenosti od 25 cm. Na kožu lica nanosite samo kad su oči zatvorene. Za pojačan učinak hlađenja sprej čuvajte u hladnjaku.

Cijena 200 ml - 67,76 kn

aloevera_gel_cijela2

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.