Dugoočekivani brend mirisa za kojim su prvo poludjeli beauty i fashion insideri, a onda i ostatak svijeta, napokon dobiva svoju zagrebačku adresu. Naime, početkom 2019. Jo Malone London napokon će postati dostupan na adresi Ilica 7 te zasigurno postati omiljena lokacija svih obožavatelja mirisa i svijeća. Uz boutique u Ilici, brend će biti dostupan i u zagrebačkom Arena Centru

jo malone london zagreb

Poznati britanski mirisni brend, koji obožavaju ljubitelji parfema diljem svijeta - Jo Malone London - poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela. Otkad je lansiran nevjerojatni Lime Basil & Mandarin miris s očaravajućim i potpuno neočekivanim sastojcima, Jo Malone London etablirao se kao „must-have“ brand svih obožavatelja parfema.

jo malone london zagreb

Sve Jo Malone London mirise karakterizira sofisticirana jednostavnost. Svaki miris kreiran je kako bi se nosio samostalno, ali i u međusobnoj kombinaciji te vam daje slobodu da se poigrate te izrazite svoju jedinstvenost. Stvoren u srcu Londona, inspiraciju crpi iz britanske kulture i svakodnevice, stvarajući nevjerojatne priče iza svakog mirisa.

jo malone london zagreb

Svaki novi parfem nastaje iz vrhunskih sastojaka uz vodstvo najistaknutijih stručnjaka parfemskog svijeta. Svi Jo Malone London parfemi rezultat su iznimne pažnje i promišljenosti te stvaraju ozračje nevjerojatne prisutnosti.

jo malone london zagreb

Prepoznatljiva Jo Malone London kutija, simbol elegancije i sofisticiranosti, postala je želja i opsesija žena diljem svijeta. Samo pravi znalci poklanjanju Jo Malone darove… ako mogu podnijeti rastati se od njih. : )

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.