Linija Extentioniste sastoji se od četiri proizvoda, četiri teksture i četiri kombinacije za kosu koja raste do zdravih novih dužina. Tako kupka Bain Extentioniste aktivira tjeme i osnažuje vlakna kose, njega Fondant Extentioniste i maska Masque Extentioniste osnažuju dužinu kose i vrhove, dok Sérum Extentioniste vlasi čini čvršćima iz korijena

kerastase extentioniste

Redovna upotreba proizvoda iz linije Extentioniste osigurava do čak 4 centimetra dužu kosu u roku od tri mjeseca* uz vidljivo manje ispucanih vrhova i lomljenja kose. Ovaj intenzivan trening za kosu uzvanicima je predstavila Ana Androšević, L'Orealova stručna edukatorica za Kérastase.

„Svaka žena zna koja dužina kose joj najbolje stoji te ju želi što prije postići. Ponekad je taj proces vrlo spor s obzirom na to da užurbani životni stil, zagađenje zraka, prekomjerno tretiranje kose i drugi štetni čimbenici mogu dovesti do oštećenja kose pa je često kraćenje jedini izbor. Kérastase Extentioniste stvoren je kako bi ženama olakšao put do željene dužine kose kroz dnevni program njege koji vidljivo osnažuje kosu od korijena do vrhova. To znači da više ne morate skraćivati kosu kako bi izgledala njegovano, već odlazak frizeru možete pretvoriti u kreativnu zabavu oko oblikovanja odnosno izbora željenog izgleda kose.“, izjavila je Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase.

kerastase extentioniste

Kao što je za zdravlje organizma važno redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću tako je važno i svakodnevno trenirati vlastitu kosu. Kako bi ona postala otporna i snažna važno je proći personalizirani program njege kod stručnog Kérastase frizera koji se sastoji od individualnog pregleda i analize vlasišta, definiranja ciljeva za vašu kosu te tretmana osnaživanja dubinskom obnovom i njegom u salonu koja traje oko 15 minuta. Zatim slijedi period od 12 tjedana njege kose kod kuće prema uputama Kérastase frizera kako bi se potaknulo kosu na rast do njezine optimalne dužine. Po završetku tretmana treba provjeriti napredak i u dogovoru s frizerom odlučiti je li vrijeme za šišanje i oblikovanje kose ili treba još jednom primijeniti Extentioniste protokol.

kerastase extentioniste

Kérastase Résistance s više od 20 godina iskustva u luksuznoj njezi kose i inovacijama za kosu popravlja nepopravljivo nudeći širok raspon posebno formuliranih proizvoda za ciljano djelovanje. Stvaranjem linije Extentioniste otišao je korak dalje i po prvi put se posvetio potrebama duge kose. Kérastase Extentioniste uklanja glavne probleme koji sprječavaju oštećenu kosu u dostizanju najbolje dužine.

kerastase extentioniste

„Kérastase Extentioniste promijenio je moje poimanje brige o kosi. Volim da je moja plava kosa duga, sjajna i bujna. Najčešće nosim raspuštenu kosu u valovima što zahtijeva puno tretiranja. Zahvaljujući Extentionisteu vrhovi mi nisu više suhi i oštećeni te mogu bezbrižno uživati u najdražoj frizuri. Ponosna sam što me Kérastase odabrao da predstavljam ovaj brend i pokažem ženama kako mogu ostvariti svoje snove i jednostavno doći do lijepe i njegovane kose željene dužine.“, istaknula je Ana Radišić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.