Ova 4 nova beauty principa u šminkanju i njezi kože donose istinsku revoluciju u ljepoti i iz temelja mijenjaju pristup make-upu, ljepoti i njezi! Proučite ih, eksperimentirajte i uživajte u rezultatima!

multimaskingMultimasking – puno maski odjednom: korištenje maski jako je važno za njegu lica. Budite uvjereni da koža ima različite potrebe na različitim dijelovima vašeg lica. Rješenje leži u multimaskingu – nanošenju više maski na različite dijelove lica! Na svoj nos možete staviti masku za dubinsko čišćenje pora, na čelo masku koja uklanja višak masnoća i hidratizira, a na ostale dijelove lica masku koja hrani i obnavlja.

striping

Contouring – točno konturiranje/sjenčanje lica: contouring nije osobito nov, ali se neprestano razvija kao tehnika realiziranja savršenog tena. Contouring znači idealno osjenčati svoj ten igrom svijetlih i tamnih brončanih tonova. Ono što trebate su dva pudera, jedan u svjetlijoj, drugi u tamnijoj nijansi, sunčane perle za lice, četka za konturiranje i rumenilo.

strobing

Strobing – igra svjetla na licu: strobing je drugi način naglašavanja kontura lica, ovaj puta koristeći reflektiranje svjetla. Pravi je hit ove sezone za žene svih godina! Koristite iluminator/posvjetljivač u kremi ili puderu i uživajte u efektu mlade, svježe, sjajne kože. Iluminator nanesite na sva svijetlo označena područja na slici: vrhove jagodica, po vrhu nosa, na kupidovu usnicu (gornji dio usne cijelom dužinom), ispod i vrlo malo iznad vanjskog dijela obrva, te mali krug po sredini pri vrhu čela. Ali! Pažljivo sa strobingom ako imate suhu ispucalu kožu jer ćete samo naglasiti prhutavost.

Striping – osunčanost uz pomoć bronzera: kako postići boju kože poput “poljupca sunca” nanoseći minimum makeupa za savršen ljetni brončani izgled? Najbolje bronzerom ili perlama za lice koje ćete pronaći u Avon Glow liniji. Nanesite ih na dijelove lica koji su najeksponiraniji suncu i blendajte prema van. Dijelovi lica na koje nanosite bronzer su linija od početka čela po sredini nosa do vrha nosa, obrazi, vrh brade.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.