Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda i ona je danas srce svih Vichy proizvoda za njegu kože. 100% čista i prirodna, termalna voda glavni je saveznik za ljepotu osjetljive kože koja umiruje, jača i obnavlja kožu lica i tijela. S obzirom da tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, termalna voda Vichy idealan je odgovor

vichy eau thermale

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju savršeno ljetno osvježenje - Vichy Eau Thermale - legendarnu osvježavajuću i njegujuću termalnu vodu iz Vichyja, su:

BARBARA BLAžINIć, DONJA ZDENčINA

IRENA IVANčIć KOLJAJA, SISAK

ANAMARIA SILADIć, BJELOVAR

Vichy termalna voda nastaje tijekom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea i tu se mijenja i puni dragocjenim mineralima prije no što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenim spojem više od 15 blagotvornih i dragocjenih minerala poput željeza, kalija, kalcija, mangana i silicija te je priznata zbog svojih iznimnih svojstava da smiruje, jača i obnavlja osjetljivu kožu. Učinkovitost je dokazana putem 34 ispitivanja pod dermatološkim nadzorom na više od 600 osoba sa svim tipovima kože- čak i osjetljivom.

Termalna voda Vichy iznimno je bogata mineralima, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih agresija, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Korištenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini ljepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 rijetkih minerala pruža učinkovitost i ugodu, neovisno koristi li se kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao zaštitni korak na kraju njege ili kao ugodno osvježenje za osjetljivu kožu. Prirodno je formulirana i nije je moguće znanstveno reproducirati. Proizvod je hipoalergen, bez mirisa i bez konzervansa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.