S obzirom da sam neprestano na izvoru mnogih stručnih kataloga i časopisa o kosi, redovito pratim svjetske trendove u stiliranju, šišanju, oblikovanju i, naravno, bojanju kose. Naš salon vjeran je brendu L'Oréal Professionnel, koji za početak nove sezone, kao hit boju kose donosi – black violet – crno-ljubičastu... Zapravo, kada pogledamo trendove bojanja općenito, ljubičaste nijanse su dominantne i kod mnogih drugih brendova. Odvažite se za promjenu i uživajte u ljubičastim tonovima

ljubičasta kosa, black violet

Must-have boja kose ove zimske sezone, koju nose mnoge fashionistice diljem svijeta, ali i koju kao trend u bojanju preporučuju veliki brendovi specijalizirani za kosu, jest - black violet – crno-ljubičasta. U ovu boju ulaze još i nijanse - extra red mahagoni brown (tamno crveno smeđi mahagonij) i mix ton violet.

Naravno, pitate se kako se ova boja dobiva na tamnoj, a kako na svijetloj kosi, kako se realiziraju hladni, a kako topli tonovi, kako cijela procedura izgleda kada dođete u salon te koliko sve to košta.

Dakle, kod tamne kose najprije moramo odstraniti neželjeni efekt tzv. L'Oréal Efassorom, nježnim proizvodom za odstranjivanje oksidacijske (tamne) boje. Nakon toga nanosimo INOA boju, boju bez amonijaka, koja štiti vlasište i pruža iznimno visoki sjaj. Boja se nanosi od korijena do vrhova u visini željenoga tona, uz dodatak mix violet tona. Kosa se nakon toga šamponira INOA post šamponom, a proces se zatvara CRISTALCEUTIC tretmanom, koji "zaključava" boju u vlaknu kose za njezinu zaštitu i dugotrajnost.

ljubičasta kosa, black violet

Kod svijetle kose ne moramo raditi postupak s Efassorom, već odmah bojimo kosu u željenu visinu tona, dodajemo mix ton violet i napravimo cijeli daljni proces kao i kod tamne kose.

Black violet spada u hladnu boju, tako da su to pretežno hladni tonovi i hladni efekti na kosi, osim kada se dodaju tonovi mahagonija.

Cijena : 380-760 kn

željka čuček, elf hair, zagreb

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuje Željka Čuček, vlasnica salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na:

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.