Tyen, kreativni direktor Dior make-upa, za ovu jesensku sezonu odlučio je poigrati se "golim" licem i usavršiti decentnu eleganciju "nude" make-upa. Nijanse tekuće podloge, novih ruževa i lakova za nokte u službi su isticanja prirodne ljepote i sjaja vašeg lica, bez nametljivih pigmenata i žarkih boja. Savršena šminka za dame koje vole klasičnu, profinjenu i nenametljivu šminku

dior nude, natalie portman   Savršenu decentnost nove Dior Nude palete utjelovljava mlada glumica Natalie Portman koja ionako najljepše izgleda sa svježim i nenametljivim make-upom

rouge dior nude

Nova paleta ruževa Rouge Dior Nude neodoljiva je sa svojih 10 ženstvenih i svilenkastih nijansi u rasponu od potpuno nevidljivih bež do decentne crvene. Formula je bogata njegujućim sastojcima zahvaljujući kojima ovo nije samo ruž, već i balzam za njegu vaših usana koje su nakon nanošenja osvježene decentnom bojom te glatke i pune. 

diorskin nude glowing makeup

Diorskin New Nude tekuća podloga idealna je za žene koje vole lagane tekuće pudere, srednjeg prekrivanja, bez efekta maske. Prekrasnog mirisa, ugodne teksture i cijele palete savršeno pigmentiranih nijansi - od boje slonovače do tamne bež - ova će tekuća podloga oduševiti mnoge žene.

dior nude vernis

Dior Nude Vernis lakovi za nokte upotpunit će vaš "nude" look - nijanse su elegantne, moderne i prirodne - od mliječno ružičaste do tamno smeđe - Charnelle, Trench, Grege i Dune.

Cijena ruževa Rouge Dior Nude: 233 kn
Cijena tekuće podloge Diorskin Nude Glowing Make-up: 339 kn
Cijena lakova za nokte Dior Nude Vernis: 171 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.