Chanel Notes Du Printemps donosi savršenu harmoniju nijansi i tekstura za nadolazeće proljeće. Nova Chanelova make-up paleta kombinira eleganciju nekoliko istinski pariških boja - crvene, ružičaste, ljubičaste i bež - i spaja ih u savršenu kolorističku melodiju

chanel notes du printemps

Nova make-up paleta s potpisom Chanela za proljeće 2014. nosi naziv Notes Du Printemps - note proljeća - i donosi istinsku harmoniju savršeno elegantnih boja. Kolekcijom dominiraju crvena, ružičasta, ljubičasta i bež, i to u cijeloj paleti nijansi - od intenzivnih do nježno pastelnih tako da uz ovu kolekciju možete kreirati i dnevni i večernji look.

chanel notes du printemps

Zvijezda kolekcije je svakako paleta sjenila za oči Lumières Facettes koja donosi 4 sjenila, dva u jačoj nijansi i dva u prirodnim nude tonovima. Mono sjenila Illusion d'Ombre imaju svjetlucave čestice za elegantni glitter efekt. Rumenila su naoko intenzivna, ali na obrazima ostavljaju prekrasne zdrave rumene tonove. 

chanel notes du printemps

chanel notes du printemps

Za usne Chanel donosi svoje klasične ruževe, po dvije nijanse za Rouge Coco, Rouge Allure i Rouge Allure Velvet. Obožavateljice sjajila mogu birati između crvene, žarko ružičaste i pastelne ružičaste.

chanel notes du printemps

Lakovi za nokte dolaze u tri vrlo profinjene nijanse Charivari, Tapage i Ballerina.

Cijene:

Paleta Lumiere Facettes: 421 Kn
Ombres Contraste Duo: 318 Kn
Illusion d'Ombre: 240 Kn
Rumenilo Le Blush Creme: 281 Kn
Puder Universelle Compact: 327 Kn
Lakovi za nokte: 186 Kn
Olovke za usne: 186 Kn
Rouge Coco: 244 Kn
Rouge Allure Velvet + Rouge Allure: 252 Kn
Sjajila za usne Levres Scintillantes: 211 Kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.