Svoju blagdansku make up kolekciju Givenchy je odjenuo u zlato… Upravo to je ono što nam treba kao popravljač raspoloženja na kraju godine - kutijice i tubice uz koje ćemo se osjećati kao dive spremne pokoriti nadolazeću godinu. Vedrinom, optimizmom, zlatnim blještavilom na obrazima i kapcima i neodoljivim crvenim ružem na usnama 

givenchy christmas 2021

Zlato je duboko ukorijenjeno u podrijetlo Givenchyjeve ljepote. Čisto, blistavo zlato, koje je Hubert de Givenchy koristio za ambalažu prvog ruža za usne koji je zamislio 1989.godine. Pritom je započeo dijalog sa svjetlom, koje je potom postalo nepresušan izvor inspiracije za Givenchy kuću. Za kolekciju Holiday 2021, Givenchy želi odati počasti ovoj zlatnoj genezi, za stvaranje najvišeg Couture postojećeg proizvoda. U rasponu od ružičastih tonova do naglašenijih bakrenih nijansi, Givenchy je istražio sve aspekte zlata u obliku mat, satenske i metalik teksture. Formule su predstavljene u ograničenom izdanju luksuzne i ekskluzivne kutije boje zlata, ukrašene intenzivnim crnim baršunom. Svjetlost isijava iz sjene…

givenchy christmas 2021

PRISME LIBRE HIGHLIGHTER: Obucite ten u svjetlo: kako bi proslavio svečanu sezonu, Givenchy predstavlja ekskluzivnu kreaciju ograničenog izdanja, Prisme Libre Highlighter. Dva pudera u harmoniji pružaju tenu trenutno osvježenje i lakoću za blistav i profinjen sjaj. Njegove dvije ružičaste i zlatne nijanse spajaju se kako bi uhvatile i reflektirale čak i bljesak svjetla, dok se njegovi pigmenti mekog fokusa stapaju s kožom kako bi oblikovali ten, pametno ističući mjesta na kojima svjetlost prirodno pada. Tekstura Prisme Libre Highlightera lagana je kao dah na koži te stvara veo sjaja koji se može prilagoditi u rasponu od prirodnog sjaja do sofisticirane metalik završne obrade. 

givenchy christmas 2021

PRISME LIBRE: Prisme Libre, kultni Givenchyjev kvartet u prahu, dobiva novu i univerzalnu harmoniju nijansi: br. 11 Sparkling Lilac. Prvi ikad ultraljubičasti pojačivač tena. Savršen kromatski balans Prisme Libre Sparkling Lilac, može sublimirati sve tonove kože: njegove plavkaste nijanse osvježavaju i ujednačavaju ten, dok ružičasti tonovi oživljavaju sjaj. Neophodan make up proizvod, smješten u poželjnoj i ekskluzivnoj ambalaži, obloženu crnim baršunom.

givenchy christmas 2021

LE ROUGE: Givenchy predstavlja svoj kultni ruž u novoj zlatnoj i crnoj baršunastoj ambalaži. Dvije nijanse Le Rougea predstavljene su ovim jedinstvenim dizajnom ograničenog izdanja. Prva, najamblematičnija nijansa Le Rouge Deep Velvet: No. 37 Rouge Grainé, Couture grimizna nijansa koja odijeva usne u moćnu mat boju u samo jednom potezu. Zatim, jedinstvena varijanta Le Rougea: br. 501 Copper Nude, satenski, ružičasti akt s bakrenim odsjajima, učinjena je još iznimnijom s obiljem logotipa 4G ugraviranih na samom proizvodu.

givenchy christmas 2021

LE 9 DE GIVENCHY: Devet bogato pigmentiranih sjenila, tri efekta (mat, saten, metalik) i mnoštvo mogućnosti... Givenchy predstavlja 9.07, svestranu paletu prožetu zlatnim i ružičastim podtonovima koja obogaćuje liniju sjenila Le 9 za jedno novo, limitirano izdanje. Brončani, zlatni, smeđi i ružičasti tonovi djeluju instinktivno i u savršenom su skladu kako bi poboljšali blistavost očiju. Senzorna i visoko koncentrirana u pigmentima, njihova tekstura nježno klizi po kapcima, odijevajući ih u snažne nijanse koje traju 12 sati.

Cijene:

Le 9 De Givenchy; 479 kn
Le Rouge; 268 kn
Le Rouge Deep Velvet; 268 kn
Prisme Libre; 387 kn
Prisme Libre Highlighter; 345 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.