NYX Professional Make up, jedan od najutjecajnijih digitalnih brendova, otvorio je prvi samostalni dućan pod okriljem L'Oreala Adria, u Arena Centru u Zagrebu

nyx arena zagreb

NYX Professional Make Up brend je poznat po visoko kvalitetnoj profesionalnoj šminki dostupnoj po pristupačnim cijenama. Glavne odlike brenda su proizvodi vrlo bogati pigmentima koji su postali nezaobilazni dio svake digitalno osviještene make up ovisnice. Brojni profesionalni vizažisti upotrebom NYX profesionalne šminke u svojim digitalnim tutorialima potaknuli su nastajanje potpuno nove zajednice digitalnih šminkera.

nyx arena zagreb

Društveni mediji su postali snažna NYX make up platforma koju danas prate vrlo utjecajni videoblogeri (vlogeri), instagrameri, zvijezde YouTubea i njihovi milijuni obožavatelja diljem svijeta. Ovi (često) samouki vizažisti rado dijele svoju ljubav prema NYX profesionalnoj šminki, kako savjete tako i trikove, kao oblik samoizražavanja. Kao rezultat toga, NYX Professional Make up je postao jedan od najutjecajnijih brendova u online prostoru.

nyx arena zagreb

Iva Šulentić

Potrošačice u Hrvatskoj su veliki ljubitelji visoke kvalitete make-up-a, vrlo su digitalno osvještene i otvorene prema najnovijim svjetskim trendovima.

nyx arena zagreb

Ana Mišćević

nyx arena zagreb

Andrea Andrassy

„Online make up zajednica u Hrvatskoj je izuzetno velika i čvrsto vjerujemo da će ovaj brend vrlo brzo osvojiti srca većine Hrvatica i doseći međunarodnu dimenziju.“ istaknula je Jadranka Barlič, NYX Brand Champion u L'Orealu Adria-Balkan.

nyx arena zagreb

Lana Klingor Mihić

NYX Profesional Make up je globalni brand, sa sjedištem u Los Angelesu, dostupan u više od 70 zemalja i nalazi se u prostorima tisuća specijaliziranih beauty&fashion trgovaca, u samostalnim trgovinama i vele-trgovinama s profesionalnom kozmetičkom opremom. Od 2014. godine dio je grupe L'Oreal i od tada ubrzano raste na globalnoj razini.

nyx arena zagreb

Ivana Blažoti Mioč

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.