Očekuju vas prekrasne Estée Lauder kozmetičke torbice prepune beauty noviteta i bestselera ove slavne kozmetičke kuće. Ove zime nema zime za vašu ljepotu jer ćete u neseseru Estée Lauder naći sve što vam je potrebno i za njegu lica i za savršeno šminkanje

estee lauder

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju trendi nebesko plavu kozmetičku torbicu s potpisom Estée Lauder i u njoj prekrasne proizvode Estée Lauder - maskara, ruž za usne, kompleks za obnovu kože te dnevna i noćna njega za lice - su:

MAJA JURIć, TROGIR

JASMINA BONTA, DRNJE

NEVIA KORPAR, ZAGREB

Za vas smo pripremili trendi neseser nebesko plave boje sa zlatnim detaljima i potpisom Estée Lauder. U njemu ćete pronaći basic make-up i preparativnu kozmetiku koju ove zime morate imati - za šminkanje i za njegu kože. Prvenstveno ističemo Estée Lauder Sumptuous Extreme maskaru, koja će produljit, razdvojiti i uviti vaše trepavice te im pružiti raskošan volumen te Estée Lauder ruž za usne svilenkaste teksture koji njeguje usne i daje im raskošnu boju. Usto, dobivate slavni  Estée Lauder Recovery Complex - kompleks za obnovu kože te dnevnu i noćnu njegu za lice Estée Lauder Time Zone protiv mimičkih borica i linija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.