Draga 2020., možda se nisi iskazala, možda nemaš za nas glamurozne partyje, koncerte na trgovima ili raskošne balove, ali si nas upravo zato nadahnula da s posebnom pažnjom proslavimo svoj odlazak od tebe. Dok nas gledaš kako ulazimo u 2021. u oblaku zlatnoga praha L'Erblolario Golden Bouquet, moramo ipak reći ovo - naučila si nas još više voljeti ono što imamo i vjerovati da diva u nama uvijek ima snage za sjajne životne početke

lerbolario gold bouquet

Božić bez obitelji, omiljenih kolača ili francuske salate? Bez adventske skitnje gradom u najdražem društvu? Tko kaže da neće biti dočeka nove!? Nemojte se zbuniti! Ne trebate zvati taksi, ne trebate brojati čaše vina ili omiljenog gina, ne treba vas biti strah niti najviših potpetica, ili zime... Možda nam se ove godine nisu pozlatile sve one riječi izgovorene lani u ovo doba, ali upravo zato kraj 2020. zaslužuje poseban party, i oblake zlatnog praha iz nove raskošne linije L'Erbolario Golden Bouquet. Ovih blagdana u vlastitom domu zablistajte poput prave dive.

lerbolario bouquet doro zlatni prah

Jeste li znali da su još u prapovijesti ukrašavali špilje prahom od kamena i minerala, a do 14. stoljeća ta je “praksa" postala toliko uobičajena da je već tada nastao službeni termin "šljokica". Danas je prva asocijacija koju vežemo uz pojam šljokica upravo make up, a dolaskom blagdanskog razdoblja look bez njih gotovo je nezamisliv. 

lerbolario bouquet doro zlatni prah

Svjetlucajući mirisni prah za kosu i tijelo L'Erbolario Bouquet d'Oro - limitirano izdanje, lagani je, blistav i mirisan puder koji nanosite na kožu i kosu kako bi ih obasjao čarobnim sjajem, a vašem novogodišnjem looku dao onaj poseban, završni touch!  Ekstrakt žutog irisa obogaćuje formulu i čini vašu kožu glatkom, a kosu svilenkastom.

lerbolario gold bouquet

Sredite se i pozlatite! Odjenite nešto crveno za doček Nove godine, stavite crveni ruž i zapamtite - crvena boja na Silvestrovo donosi sreću.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.