Osim uspješnog vođenja vlastitog brenda i akademije, jedna od najpoznatijih beauty edukatorica u regiji, Martina Kallos, na tržište je lansirala kozmetičke proizvode s vlastitim potpisom

martina kallos kozmeticki brend

Beauty industrija, svakako je jedna od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju vrtoglavo brzo, ali ono što uvijek presudi pri odabiru omiljenih beauty pomagala ili konkretnih makeup proizvoda je kvaliteta. Ponekad je bolje u kozmetičkoj torbici koju svakodnevno koristimo imati par favorita, ali uz bitnu komponentu – neizbježnu kvalitetu.

martina kallos kozmeticki brend

Martina Kallos vodeća je beauty edukatorica u regiji, a njezine brojne nagrade i priznanja dokaz su izvrsnosti kojoj teži. Brojka polaznika koji su sudjelovali i završili njezine edukacije raste iz dana u dan i tako već godinama. Osim uspješnog vođenja vlastitog brenda i akademije, Martina je odlučila na tržište lansirati proizvode s vlastitim potpisom. 

martina kallos kozmeticki brend

Svaki od proizvoda iz kolekcije savršeno se uklapa u Martininu viziju na kojoj već godinama gradi Kallos kao brend koji je ujedno i jedini hrvatski brend profesionalnih proizvoda za lash&brow tretmane. Riječ je o kolekciji proizvoda u kojoj se nalazi bezvremenski eyeliner koji dolazi u dvije boje – crnoj i smeđoj. Precizan aplikator, postojana boja i intezitet savršeno je kompatibilan uz ekstenzije trepavica jer se ne mrvi i ne slijeva u trepavice. 

martina kallos kozmeticki brend

Maskara je drugi proizvod iz ove kolekcije, a gusta četkica za volumen ono je što će oduševiti svakog korisnika. Ono što ova maskara sigurno neće napraviti od trepavica su "paukove nožice", koje ne želimo vidjeti na očima. Super soft Beauty blender dolazi u dvije boje – nude i black, u posebno dizajniranoj ambalaži "coffee cup", koja čuva trajnost i čistoću blendera. Među proizvodima se našao i nježno baršunasti Powder puff i Make up torbica koja dolazi u prozirno crnoj boji, a osim za najdražu šminku, može poslužiti i kao praktičan dodatak za put ili plažu jer u nju stane sve neophodno za jednu beauty entuzijasticu.

martina kallos kozmeticki brend

"Kao osoba kojoj radni dan traje 12+ sati, nemam vremena stalno provjeravati imam li crno ispod očiju. One situacije kada si u obavezama i na sastancima te misliš da baš 'rasturaš' dan, a onda se slučajno pogledaš ogledalo i vidiš crne fleke oko očiju. Ne znam što je gore - to ili kada imaš nešto među zubima. Baš zato mislim da će žene obožavati ovaj eyeliner i maskaru", kaže Martina.

martina kallos kozmeticki brend

Martina kao jedna od najutjecajnijih sudaca i predavača, u svojih 15 godina iskustva u radu s klijentima, vođenju salona, osnovala je internacionalni brend i pokrenula 2 tvrtke koja danas uspješno posluju. Organizirala je i prvo Lash natjecanje u Hrvatskoj i regiji i jedna je od začetnica ekstenzija trepavica u Hrvatskoj, a o tome je napisala i dvije stručne knjige.

Više o proizvodima te kako do istih, možete saznati putem službene web stranice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.