Za žene s tankom kosom, nedostatak volumena ključni je problem. Žene s tankom kosom imaju specifične probleme kao što su nedostatak volumena, kosu koja se brzo masti i puca prilikom četkanja

loreal professionnel volumetry linija

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju paket proizvoda iz linije L'Oréal Professionnel Volumetry - šampon, njegu i SOS puder u spreju - su:

ANTONIA JURAS, ŠIBENIK

ANDRIJANA TUDOR, SPLIT

VLATKA BERTIć, DARUVAR

Tanka kose do 30% je tanja od normalne kose, što je jedan od razloga zašto kosa izgleda beživotno. Zbog problema brzog mašćenja kose korijen se priljubljuje uz vlasište. Zahvaljujući novim sastojcima poznatim po svojim blagodatima pružanja volumena i na dužinama i korijenu, Série Expert razvio je novu liniju za tanku kosu koja rješava probleme volumena i hranjenja –L'ORÉAL PROFESSIONNEL VOLUMETRY.

Anti-gravitacijski šampon za tanku kosu čisti korijen kako bi podigao kosu i pružio joj tonus. Nova generacija inteligentnih polimera, napunjenih negativnim ionima, usmjeravaju se na pozitivne ione na površini kose kako bi oslobodili prirodan volumen bez taloženja na površini. Tankoj kosi pružen je volumen i hranjenje.

Anti-gravitacijska njega za tanku kosu - Intra-Cylan snažan je patentirani sastojak, rezultat desetogodišnjeg istraživanja koji pruža vlaknu potrebnu potporu. HydraLight je sastojak poznat po svojih hidratantnim blagodatima. Kao rezultat, ova njega kombinira hranjenje i volumen.

SOS VOLUME puder u spreju za tanku kosu - gdje god se nalazile, kad god vam zatreba, ovaj će proizvod omogućiti instant volumen vašoj kosi. Kako? Formula djeluje na korijenu odstranjujući višak sebuma, te na dužinama kojima pruža volumen i svježinu. Čak 88% frizera slaže se da je učinak volumena neposredan!*. Kao rezultat, SOS Volume puder u spreju rješava problem kose koja se prebrzo prlja i masti te isto tako zadovoljava potrebe volumena tanke kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.