Beauty Hair Expo Zagreb 2022, najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti predstavljenima kroz nove proizvode, brojne prezentacije, edukacije i stručni program, održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 4. do 6. ožujka, na Zagrebačkom velesajmu

beauty and hair expo zagreb

Projekt koji je na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina, ovogodišnji 23. po redu Beauty Hair Expo Zagreb posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju.

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo Zagreb je "it" mjesto na kojem vas čekaju nova saznanja o proizvodima, besplatni kozmetički savjeti, noviteti iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, trendovi u šišanju i bojenju kose, a sve po povoljnim sajamskim cijenama kozmetičkih proizvoda i usluga. 

beauty hair expo cijela2

Beauty noviteti, sajamski popusti i savjeti

Izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone. Posjetitelje pak očekuju brojni noviteti i sajamski popusti, nove nail tehnologije (easy dip nail technology), ayurvedske linije proizvoda za njegu cijelog tijela, trajna šminka, oblikovanje i njega obrva i trepavica, šminkanje i make up savjeti, inovativne tehnike masaže protiv celulita te razne primjene aparaturnih tretmana (kriolipoliza), elektromagnetni stimulacijski uređaj - TeslaART za volumen i tonus mišićne mase, za redukciju masnog tkiva, program fizioterapije, program masaže i program relaksacija i mnoštvo drugih noviteta.

beauty and hair expo zagreb

Bogat popratni program

Sajam Beauty & Hair Expo Zagreb uz izlagački dio uvijek nudi kvalitetan edukativan program. Naglasak je na Beauty & Business konferenciji na kojoj će biti riječi o izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima kako dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji. Održat će se natjecanje nail art dizajn s temom "Nails in Paris", revija frizerskih radova učenika strukovnih škola, Masterclass Euphoria vol II, predavanje i prezentacije za učenike strukovnih škola te Hair Show Farmavita Profesional kao i Hair Fashion u nedjelju kada će vrhunski stručnjaci za kosu, u organizaciji Top Stila, zainteresiranim posjetiteljima demonstrirati novosti i trikove u izradi frizura. 

beauty sajam

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca iz svijeta ljepote odlična su pozivnica za posjet Zagrebačkom velesajmu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.