U ovoj sezoni partyja, domjenaka i obiteljskih druženja, svakako nam treba efektna i upečatljiva, ali brza frizura. S obzirom da smo zbog blagdana svi uvijek u žurbi i manjka nam vremena - treba obaviti kupnju poklona, kuhati, baviti se s djecom i obitelji, ukrasiti dom, pozavršavati poslove (ima toga toliko...) - možda nećemo stići napraviti s kosom nešto što zahtijeva puno vremena, ali za jednu brzinsku super cool frizuru uvijek ćemo naći pola sata ;)

blagdanske frizure

Chrissy Teigen

Bez obzira radi li se o kratkim, poludugim ili dugim kosama, možete se odlučiti za jednostavniji romantičniji izgled, klasični elegantni look i otkačeni rokerski izgled. Pletenice su uvijek super opcija - one izgledaju romantično i ženstveno, pomalo vilinski. Možete ih nositi i za dnevne domjenke, ali i za svečane večernje događaje.

blagdanske frizure

Kendall Jenner

blagdanske frizure

Dakota Johnson

Opušteni i razbarušeni valovi su isto tako dobar odabir blagdanske frizure, a najbolje od svega je što odgovaraju svakoj dužini kose. Želite li mladolik izgled možete odabrati kečke upletene u jednu pletenicu ili podignute u nestašne punđe. Visoki rep je brza i jednostavna varijanta koja svakako izgleda elegantno i profinjeno, a oduzet će vam svega nekoliko minuta.

blagdanske frizure

Hailey Baldwin i Vanessa Hudgens

blagdanske frizure

Rihanna

blagdanske frizure

Jessica Alba

Isto tako, otmjeno može izgledati mala punđa smotana na vrhu glave (potpuno podignuta ili s raspuštenim ostatkom kose), kao i raspuštena kosa s maknutim pramenovima od lica i zakvačena ukrasnom kopčom. Ukrasi u kosi su u svakom slučaju odličan detalj jer podižu čak i najjednostavniju modnu kombinaciju i daju joj dašak glamura.

Cijene frizura: od 60 do 150 kn (ovisno o dužini kose i željenoj frizuri)

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

blagdanske frizure

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.