Na poklon vas čekaju očaravajući parfemi - Versace Eros Pour Femme i Moschino Stars. Ova dva zlatna dragulja, apsolutna beauty fetiša, naprosto ćete obožavati i s velikim zadovoljstvom nanositi na sebe ovog proljeća... Nitko neće tako zamamno mirisati kao vi!

versace eros pour femme i moschino stars

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj luksuzni parfem za nadolazeće proljeće - EdP Versace Eros Pour Femme i Moschino Stars - su:

LUKRECIA FABJANOVIć, SPLIT

MAJA ZAJEC, ŠENKOVEC

Moschino Stars je buket od zvijezda. Poput sazviježđa Kasiopeja, razmeće se ljepotom bez premca, bistar je i svijetao. Čarolija pjenušavog Citron Granite obavija poput aure i ispunjava kao nebo prepuno latica. Melodija božura senzualno pleše sa zlatnim narančinim cvjetovima, privlačeći latice jasmina. Suhe donje note Ambroxana i nasukanog drveta su bogata i vesela himna ženstvenosti. (Recenziju mirisa pročitajte na: Beauty of Dawn)

Versace Eros Pour Femme otvara se privlačnim notama sicilijanskog limuna, kalabrijskog bergamota i nara. Cvjetovi limuna, Absolute Sambac jasmin, note jasmina i božura predstavljaju cvjetno srce mirisa. U osnovi su sandalovina, ambrox, mošus i različite senzualne drvene note. Bočica mirisa Eros Pour Femme je zaobljena i ukrašena reljefnim simbolom Meduze na centralnom dijelu stakla bočice i vrhu čepa s tipičnim grčkim motivom ugraviranim po rubu. Izrađena je od stakla i ukrašena metalik zlatnim detaljima i čepom. Bočica je pakirana u deluxe kutjii visoke kvalitete koja se elegantno otvara sa strane poput nakita. (Recenziju mirisa pročitajte na: Beauty of Dawn)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.