Do 11. travnja sve djevojke starije od 16 godina mogu se prijaviti i postati proljetno lice zagrebačkog frizerskog studija Opium. Najkreativnija će osvojiti potpuni makeover kose u vrhunskom aranžmanu Tee Matičević i Martina Posavca

frizerski studio opium

Proljeće je zavladalo i frizerskim studijem Opium, koji je sa 1. travnjem na svojoj Facebook stranici pokrenuo mali natječaj za "točkicu koja nedostaje Opiumovom maku". Riječ je o odabiru djevojke kojoj će vrhunski tim Opiumovih stručnjaka, predvođen kreativnom direktoricom Teom Matičević i omiljenim frizerom poznatih nam Hrvatica, Martinom Posavcem, darovati potpuno nov, svježi proljetni izgled.

frizerski studio opium

Kako bi dobile priliku svoju kosu, ali i ručice, predati u ruke Opiumovih stručnjaka, djevojke do 11. travnja 2014. trebaju na mail drimia@drimia.hr poslati fotografiju svoje frizure inspirirane "crvenim Opiumovim makovima", te objasniti u nekoliko rečenica kako one vide crvene Opiumove makove u kosi, a pri tome se uistinu ne misli doslovno na cvjetne vjenčiće. Inspirirajte se, drage naše, budite drugačije i odvažite se biti opijene u Opium frizerskom studiju.

Novu točkicu Opiumova maka fotografirat će i poznata fotografkinja Biljana Gaurina, vizažistica Marijana Gluić će je dodatno uljepšati, a na njoj ostaje da svojom ljepotom ukrašava svijet koji je okružuje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.